05 / 05 / 2024

YouTube Premium abonelerine yüzde 130'luk zam! İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi

YouTube Premium abonelerine yüzde 130'luk zam! İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi

YouTube Premium abonelik ücretlerine oldukça yüksek bir oranda zam yapıldı. İşte bireysel, aile ve öğrenci YouTube Premium abone ücretlerine yapılan fiyat artışı  ve diğer detaylar..



Şirketten yeni bir açıklama yapıldı ve YouTube Premium abonelik ücretlerine oldukça yüksek bir zam geldi. Bu zam oranları bireysel hesaplar için yüzde 80'e ulaşırken diğer öğrenci ve aile hesaplarında yüzde 100 oranı ve üstünde olarak duyuruldu.

YouTube'dan yapılan zam açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"YouTube Premium ile sevdiğiniz videoları, içerik üreticileri ve müzisyenleri daha rahat takip edebilmeniz için kesintisiz YouTube hizmeti vermeye devam ediyoruz. Size müthiş hizmet ve özellikler sunmayı sürdürebilmek için aylık 16,99 Türk Lirası olan Premium aboneliğinizin fiyatını aylık 29,99 Türk Lirası olarak yenileyeceğiz."

"Bu ücret değişikliği, 21 Kasım 2022 tarihinde veya sonrasında başlayan bir sonraki faturalama döneminizde yansıtılacak. Hesabınızın durumunu ve faturalama bilgilerinizi kontrol etmek için Ayarlar > Satın Alınanlar ve Üyelikler sayfasına bakabilirsiniz. Tüm üyeler istedikleri zaman aboneliklerini bu sayfadan askıya alabilir yada iptal edebilir."


Geri Dön