29 / 04 / 2024

Yozgat Akdağmadeni Otobüs Terminali açıldı!

Yozgat Akdağmadeni Otobüs Terminali açıldı!

Akdağmadeni yeni şehirler arası yolcu terminali vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Yeni yolcu terminali içerisinde 8 adet peron ,yolcu bekleme salonu, kafeterya ve restoran, bay ve bayan mescidi, otopark bulunuyor.




Akdağmadeni yeni şehirler arası yolcu terminali vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Yeni modern görünümü ve ihtiyaçları tamamen karşılayan yapısı ile düzenli ferah bir ortamı bulunan yeni yolcu terminali içerisinde 8 adet peron ,yolcu bekleme salonu, kafeterya ve restoran , bay ve bayan mescidi, otopark bulunuyor.


Yeni Şehirler Arası Yolcu Terminali hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Suphi Daştan, "Yeni Terminalin yapımı için  04/06/2013 tarihinde 14 bin 200 metre kare alanı bulunan arsayı 550 bin TL'ye istimlak ederek ilk adımı atmış olduk. Belediyemizin öz kaynaklarıyla 5 milyon TL‘ye yapımı tamamlanan yeni terminal yapımı çalışmaları titizlikle devam ederek bugün ki görünümüne kavuştu. 14 bin 200 metre kare açık alanı olan  ve 2 bin 500 metre kare kapalı alandan oluşan içerisinde 8 adet peron, düzenli ve ferah yolcu bekleme salonu , kafeterya ve market olarak kullanılabilecek iş yeri ile teraslı restoran , mobilya mağazası , Alışveriş Merkezi ve Otomobil Galerisi olarak kullanılabilecek iş yeri bulunan Akdağmadeni Belediyesi Şehirler Arası Yolcu Terminali’ni vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.’’ dedi.


Geri Dön