01 / 05 / 2024

Yozgat DSİ binası Eylül 2020'de açılacak!

Yozgat DSİ binası Eylül 2020'de açılacak!

Yozgat DSİ hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, binanın 1 Eylül 2020'de açılacağını söyledi.



AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaatına başlanan Yozgat DSİ hizmet binası inşaatı şantiyesini inceleyip konu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Memleket Gazetesi'nde yer alan habere göre; incelemelerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Başer, daha önce Yozgat DSİ hizmet binası ve arsasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile şehir hastanesinde yer almadığını ifade etti.

Başer, "Şimdi DSİ'nin yeni binası için çalışmalar başladı. Hizmet binası 30 dönüm alan içerisinde 9 ayrı binadan oluşacak. İçerisinde idari bina, lojman, misafirhane, iş makinesi atölyesi, makine parkı, petrol istasyonu gibi alanlar olacak." dedi.

İnşaatın tamamlandığında DSİ'nin çalışmaları sonrasında daha da hızlandıracağını, sıkıntıların kısa süre içerisinde çözüleceğini ifade eden Başer, şu ifadeleri kullandı:

"Burası Yozgat'ın Sorgun istikametinde olan bir yer, Sorgun'dan gelirken DSİ binalarımız Yozgatlıyı karşılayacak. 21 milyon liraya tamamlanacak olan binanın inşaatın bitiş süresi 500 gün olmasına rağmen inşallah müteahhit firma, bir yılda tamamlayacak, 1 Eylül 2020'de hizmete açılması planlanmaktadır. İlimize hayırlı olsun."
 


Geri Dön