16 / 05 / 2024

Yüksek faturalar tarihe karışıyor! Bu yöntemi mutlaka denemelisiniz

Yüksek faturalar tarihe karışıyor! Bu yöntemi mutlaka denemelisiniz

Yüksek elektrik faturaları, bireylerin diğer ihtiyaçlarını karşılamalarını engelleyebilir veya tasarruf etmelerini gerektirebilir. Özellikle düşük gelirli aileler için yüksek faturalar, diğer temel ihtiyaçları karşılamakta zorluk oluşturabilir. Peki faturalarınız nasıl daha ucuza gelir. İşte detayla



Elektrik faturalarında gelen zamlar pek çok vatandaşa büyük bir ekonomik zorluk yaşatırken, elektriği çok daha tasarruflu hale getirebilmek için dikkat edilmesi gereken bazı uyulması gereken durumlar bulunmaktadır.

Elektrik faturasının çok daha tasarruflu ve az olması için bulaşık ve çamaşır makinesini çalıştırdığınızda dikkat etmeniz gereken en önemli şey makineyi kullanma saatlerimiz.  Ay sonunda elektrik faturasının daha uygun geldiğine şahit olacaksınız. İşte o saatler.

Yüksek faturalar tarihe karışıyor! Bu yöntemi mutlaka denemelisiniz

Elektrik faturasının az yazmasına sebep olan etmenlerin zirvesinde şüphesiz bilinçlenmeden elektrik tüketimi var. Elektrik faturasının çok daha makul gelebilmesi için bulaşık ve çamaşır makinesi başta olmak üzere değişik elektronik eşyaları Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri kullanmamaya dikkat edin.

Temizlik veya elektronik eşyalarınızı kullanmak için en ideal gün Perşembe günüdür. Tasarrufl edebileceğiniz saat dilimi  01:00 - 07:00 dir. 17:00 - 21:00 saatleri arasında elektriğin en çok olduğu saatler olacağı için bu saatlerde elektrik kullanımına dikkat etmeniz çok daha sağlıklı olacaktır.

Şok Nisan ayını bomba indirimlerle kapatıyor! 26 Nisan kataloğu herkesi heyecanlandırdı

Ünlü altın yatırımcısının herkesi şaşırtan yorumu! Tüm paramı...

2000-2008 arası sigortalılar için kaçırılmayacak fırsat! O şart sil baştan düzenleniyor

 


Geri Dön