İş Fırsatları

Yüksek maaşla bekçi olun! İşte bekçi ilanına dair detaylar!

Bekçi olmak isteyenler büyük bir istekle Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımlarını takip ediyor. İşte bekçi ilanına dair detaylar!İŞKUR üzerinden Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacağı açıklandı

Bekçi olmak isteyenlere müjde verildi. İŞKUR üzerinden Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacağı açıklandı. Yüksek maaşla bekçi olmak isteyen vatandaşlar, Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımlarını takip ediyor.

İşte yüksek maaşla Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımına dair merak edilen o detaylar…

ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİ ALIMLARI BAŞLADI MI, NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bekçi olmak isteyen kişilerin beklediği haber geldi. Gelen bir habere göre İŞKUR üzerinden Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacağını belirtti. Alımlara dair başvuruların 18 ile 55 yaş için başladığı duyuruldu. Alımların şu an için belirli illerde olacağı belirtilirken, başvuru için belli başlı şartların olduğu ve şartlar da ilgili vatandaşların bilgisine sunuldu.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü bekçi alımları hakkında müjdeli haberi verdi. Ancak alımlar şu an için sadece özel sektör için yapılacağı dile getirildi. Kamu kurumlarının bekçi alımları da yine İŞKUR üzerinden adayların bilgilenmesi için paylaşılmaya devam ediliyor.

BEKÇİ ALIM BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Aranan genel şartlar ise şöyle paylaşıldı:

BEKÇİ BAŞVURU AYRINTILARI NELERDİR?

Bekçi alımı hakkında detaylara İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden ulaşılabileceği belirtilirken açılan sayfada ilanın içine girerek e-Devlet ile giriş kısmından e-Devlet şifresi giriş yapıp, başvuru yapılabilecek bunun yanında başvuru yapacak olanlarda bazı şartlar arandığı da aktarıldı. Bu şartları taşımayanların ise başvurusunun kabul edilmeyeceği vurgulandı.

Emeklilere güzel haber! Bankalar tek tek duyurdu! İşte detaylar!

Aile Destek Programı Eylül ödemeleri ne zaman? Aile Destek Programı ne kadar oldu?

Mutfak tüpü fiyatları şaşırttı! Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 3 Ekim 2022 fiyat listesi