04 / 05 / 2024

Yüksek taşıma kapasitesi ile Peugeot Expert serisi sizi bekliyor! %0,99 faiz fırsatını kaçırmayın

Yüksek taşıma kapasitesi ile Peugeot Expert serisi sizi bekliyor! %0,99 faiz fırsatını kaçırmayın

Peugeot Expert serisi, ticari araç segmentinde sunduğu yüksek verimlilik, konfor, teknoloji ve güvenlik özellikleriyle öne çıkmaktadır. Ancak en büyük özelliği, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre çeşitli konfigürasyonlar sunabilen bir araç olmasıdır. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi



Peugeot Expert van

Peugeot Expert, Fransız otomobil üreticisi Peugeot tarafından üretilen orta büyüklükte bir minibüs. İlk olarak 1995 yılında tanıtıldı ve şu anda üçüncü neslinde. Minibüs, Citroen Dispatch ve Toyota Proace gibi diğer markalarda da mevcuttur.

Peugeot Expert, çeşitli gövde stilleri ve mevcut yük kapasiteleri ile çok yönlü bir ticari araç olacak şekilde tasarlanmıştır. Genellikle mal ve ekipman taşımacılığının yanı sıra mobil atölyeler, taksiler ve minibüsler gibi çeşitli ticari uygulamalar için kullanılır.

Yüksek taşıma kapasitesi ile Peugeot Expert serisi sizi bekliyor! %0,99 faiz fırsatını kaçırmayın

Peugeot Expert Combi

Peugeot Expert Combi, Peugeot Expert minibüsünün dokuz kişiye kadar taşımak için tasarlanmış yolcu versiyonudur. Kullanıcının ihtiyacına göre insan taşıma, servis otobüsü veya minibüs olarak kullanılabilen çok yönlü bir araçtır.

Peugeot Expert Combi, dokuz adede kadar ayrı koltukla çeşitli oturma konfigürasyonlarıyla birlikte gelir. Koltuklar, bagaj veya ekipman için ekstra alan yaratmak üzere ayarlanabilir ve katlanabilir. Combi ayrıca yolcular için güvenli ve konforlu bir sürüş sağlamak için hava yastıkları, ABS frenler ve denge kontrolü gibi bir dizi güvenlik özelliğine sahiptir.

Peugeot Expert Traveller

Peugeot Expert Traveller, dokuz kişiye kadar konfor ve şıklık içinde taşımak için tasarlanmış bir yolcu minibüsü. Standart ve Uzun versiyonları da içeren Peugeot Traveller serisinin bir parçasıdır.

Expert Traveller, ailelerin taşınması, servis otobüsü veya taksi gibi çeşitli uygulamalar için kullanılabilecek çok yönlü bir araç olacak şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcının ihtiyaçlarına uygun çeşitli oturma konfigürasyonları ile geniş ve konforlu bir iç mekana sahiptir.
 


Geri Dön