28 / 04 / 2024

Yüksek Vadi Projesi'nde 107 bin TL'ye! 4. etap inşaat başladı!

Yüksek Vadi Projesi'nde 107 bin TL'ye! 4. etap inşaat başladı!

Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (ESBAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Tuncer, Yüksek Vadi Projesi'nin İzmir'in en önemli konut projesi olduğunu söyledi...



Tuncer, "Yüksek Vadi Projesi'nde İzmir'in en kaliteli ve çağdaş yaşam alanını yarattık. Toplam yatırım tutarımız 550 milyon TL. Bugüne kadar 850 konutu tamamladık ve sahiplerine teslim ettik. Kalan inşaatlarımız etap etap sürüyor" dedi.

PEŞİNATSIZ KONUT
Yüksek Vadi'de hiç peşinatsız konut satış kampanyası başlattıklarını kaydeden Tuncer, 1+1 den 4+1'e kadar çeşitli tip ve fiyat aralıklarında konutlar ürettiklerini, konut fiyatlarının 107 bin TL ile 334 bin TL arasında değiştiğini belirtti. Tuncer, son günlerde satın alma taleplerinde artış yaşandığını belirterek, "Projemizin tamamı 2 bin 250 konuttan oluşuyor. Şu anda 4. etap inşatlarımız sürüyor. Alışveriş merkezimizi de hizmete açtık. Yüksek Vadi'ye şu ana kadar 700'e yakın aile taşındı ve yaşamaya başladı. Yaşam ve inşaat kalitesi açısından büyük müşteri memnuniyeti sağladık. Uygun fiyat ile kalitenin bir arada olabileceğini kanıtladık" diye konuştu.
YeniAsır


Geri Dön