27 / 04 / 2024

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Bahareh Tavasolı Sanı tarafından kuruldu.



Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Bahareh Tavasolı Sanı tarafından kuruldu.

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
- Her türlü Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılmasını (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) yapmak. - Her türlü İnşaatlarda izolasyon amaçlı kullanılan malzemelerin toptan ticaretini (rulolar halinde cam yünü, taş yünü, bitüm esaslı malzemeler, vb.) yapmak. - Her türlü Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetlerini yapmak. - Her türlü Yapıların dış cepheleri için buharlı temizleme, kum püskürtme ve benzeri uzmanlaşmış inşaat faaliyetlerini yapmak. - Her türlü Bys. diğer rezervasyon hizmetleri ve ilgili faaliyetler (devre mülk takas faaliyetleri, turizmi arttırma faaliyetleri, vb. dahil, seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin faaliyetleri hariç) yapmak. - Her türlü Turizm, organizasyon, aracılık, Rehberlik faaliyetlerini yapmak. -Her türlü Emlak, Gayrimenkul, İnşaat ,dekorasyon, Mobilya, hediyelik eşya aksesuar, otomotiv ve makine malzemeleri, ticareti yapmak. - Yukarıdaki Faaliyetlerle ilgili üretimler yapmak.


Geri Dön