09 / 05 / 2024

Yükselen İstanbul iletişim

Yükselen İstanbul iletişim

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Bahareh Tavasolı Sanı tarafından kuruldu.

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Motto İstanbul iletişim!

Motto İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede yükselen projede  teslimler hemen yapılıyor. 

Lens İstanbul iletişim!

Lens İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 5 blokta 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Cevizli Yücel Sitesi iletişim!

Cevizli Yücel Sitesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yücel Sitesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. 

Avenue İstanbul Büyükçekmece iletişim!

Avenue İstanbul Büyükçekmece iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Avenue İstanbul projesi 2019 yılında teslim ediliyor...

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul'da fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor...

Lavinya City Evleri Büyükçekmece iletişim!

Lavinya City Evleri Büyükçekmece iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Lavinya City Evleri projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

Güneş Tepe İstanbul iletişim!

18 konut bloğu ve 19 ticaret ve sosyal donatı bloğu olarak yükselen projede yaklaşık 2 bin daire yer alacak. Güneş Tepe İstanbul iletişim bilgisine göre telefonu 212 322 65 65 olarak belirlendi.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

İhlas Bizim Evler Büyükçekmece iletişim!

İhlas Bizim Evler Büyükçekmece iletişim için satış ofisiyle 0212 454 45 50 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 249 bin 787 metrekare inşaat alanına sahip proje İhlas Yapı imzası taşıyor.

Bakırköy City Kartaltepe iletişim!

Bakırköy City Kartaltepe iletişim için 444 40 29 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 10 katlı bloklardan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

Çekmeköy Terrace Koru iletişim!

Çekmeköy Terrace Koru iletişim için 444 2 002 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Yükselen İstanbul iletişim Haberi

Yükselen İstanbul iletişim

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Bahareh Tavasolı Sanı tarafından kuruldu.

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
- Her türlü Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılmasını (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) yapmak. - Her türlü İnşaatlarda izolasyon amaçlı kullanılan malzemelerin toptan ticaretini (rulolar halinde cam yünü, taş yünü, bitüm esaslı malzemeler, vb.) yapmak. - Her türlü Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetlerini yapmak. - Her türlü Yapıların dış cepheleri için buharlı temizleme, kum püskürtme ve benzeri uzmanlaşmış inşaat faaliyetlerini yapmak. - Her türlü Bys. diğer rezervasyon hizmetleri ve ilgili faaliyetler (devre mülk takas faaliyetleri, turizmi arttırma faaliyetleri, vb. dahil, seyahat acentelerinin...