Ekonomi

Yurt dışına uçak bileti yalnızca 1 Euro! Son tarih bu gece

Pegasus'tan yurt dışı için 1 Euro bilet kampanyası başladı. İşte son tarihi bugün olan kampyanın ayrıntıları...2022-2023 sonbahar kış sezonu için ayırmış olduğu 80 bin bileti uygun 1 Euro artı vergilerle satışa sunan Pegasus’tan bilet almak isteyenler, yurt dışı bilet kampanyası kapsamında satılan biletlerin nasıl alındığını sorgulamakta

Havayolu şirketlerinin ucuz bilet kampanyaları kapsamında yurt dışı için 1 Euro bilet kampanyası başlatan Pegasus Havayolları, son günlerin en çok konuşulan havayollarından biri olmuş durumda. 2022-2023 sonbahar kış sezonu için ayırmış olduğu 80 bin bileti uygun 1 Euro artı vergilerle satışa sunan Pegasus’tan bilet almak isteyenler, yurt dışı bilet kampanyası kapsamında satılan biletlerin nasıl alındığını sorgulamakta. Pegasus 1 Euro bilet nasıl alınabilir? Pegasus yurt dışı bilet kampanyası ne zamana kadar sürecek, katılım koşulları nelerdir? Pegasus ucuz bilet nasıl alınır? Pegasus uçak bileti ne kadardır? İşte tüm merak edilenler…

PEGASUS 1 EURO BİLET NASIL ALINIR?
2022-2023 sonbahar kış sezonu için ayırmış olduğu 80 bin bileti 1 Euro artı vergilerle satışa sunan Pegasus Havayolları’ndan, kampanya dahilindeki biletler, Pegasus Mobil Uygulaması’ndan alınmakta. 1 Euro kampanyasından bilet alan vatandaşlar, almış oldukları biletleri 1 Kasım 2022 – 25 Mart 2023 tarihleri arasında kullanabilecektir. Ücret duyurusu, ilgili ücret sınıfından sunulmakta olan koltuk adedi sayı ile sınırlı olmakla birlikte 80 bin olarak belirlenmiştir.

Pegasus Havayolları’nın ucuz bilet kampanyası dahilinde başlatmış olduğu 1 Euro Yurtdışı Bilet Kampanyası, 15 Ağustos 2022 tarihinde başlamış idi. Bilet almak isteyenler için satışın son günü ise 17 Ağustos 2022 olarak belirtiliyor. Yurt dışı için ucuz bilet kampanyasından faydalanmak isteyenlerin, biletlerini bugün (17 Ağustos) gece 00:00’a kadar işlemlerini tamamlamaları gerekmekte.

PEGASUS UCUZ BİLET NASIL ALINIR?

Pegasus Havayolları’nın sağlamış olduğu ucuz bilet kampanyası, 17 Ağustos 2022 tarihinde sona erecektir. Tarih geçmeden bilet almak isteyenler, Pegasus Mobil Uygulaması’nı kullanarak, biletlerini rahatlıkla alabilecektirler.

PEGASUS UCUZ BİLET UÇUŞ TARİHLERİ NEDİR?
Pegasus 1 Euro Bilet Kampanyası’ndan faydalanarak bilet almak isteyen vatandaşlar, biletlerini 1 Kasım 2022 – 25 Mart 2023 tarihleri arasında istedikleri bir zaman için alabilecekler. Uçuşlar, Pegasus Havayolları’nın belirlemiş olduğu bu tarihler arasında gerçekleşecektir.

 

PEGASUS 1 EURO BİLET KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI NELERDİR?
Pegasus’un ucuz bilet kampanyası kapsamında başlatmış olduğu bu kampanyadan yararlanmak isteyen yolcuların, Pegasus BolBol üyesi olması ve yolcu bilgileri girilirken her bir yolcunun kendi Pegasus BolBol üyelik numarasını (üyelikte kayıtlı olan cep telefonu numarası) girmesi gerekmekte. Ücret duyurusu ise sadece flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasından satın alınan biletler için geçerli olacaktır. Ücret duyurusu direkt uçuşlar için geçerli sayılacaktır.