05 / 05 / 2024

Yurt içi ve yurt dışı yatırım stratejileri konulu konferans düzenlendi!

Yurt içi ve yurt dışı yatırım stratejileri konulu konferans düzenlendi!

Yapı Kredi Yatırını'm, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle gerçekleştirdiği "Yurt içi ve yurt dışı yatırım stratejileri" konulu konferansta, Bursalı yatırımcılar dünyadaki farklı borsalarda aynı anda işlem yapma fırsatı sunan Tradebox platformu ile




Yapı Kredi Yatırını'm, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle gerçekleştirdiği "Yurt içi ve yurt dışı yatırım stratejileri" konulu konferansta, Bursalı yatırımcılar dünyadaki farklı borsalarda aynı anda işlem yapma fırsatı sunan Tradebox platformu ile tanıştı. 


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Yapı Kredi Makro Ekonomik Araştırma ve Analitik Modelleme Müdürü Eren Ocakverdi ile Yapı Kredi Yurtdışı ve Alternatif Piyasalar Yatırım Uzmanı Ali Murat Bilsel konuşmacı olarak katıldı. 


Yapı Kredi Yatırım Makro Ekonomik Araştırma ve Analitik Modelleme Müdürü Eren Ocakverdi, Türkiye ve dünya ekonomisi için 2014 yılına ilişkin beklenti ve tahminlerini paylaştı. Ocakverdi, "Yurtiçi Piyasalar ve Yatırım Ürünleri Beklentileri" başlıklı konuşmasında büyüme, enflasyon, faizler, döviz kuru, krediler ve cari açık konularına değindi. Mevcut belirsizlikler ışığında alternatif senaryolar konusunda da bilgiler veren Ocakverdi, 2014 yılında dünya ekonomisinde beklenen toparlanma Türkiye'de özellikle ihracatçı sektörler açısından olumlu bir gelişme olduğunu kaydetti. Yapı Kredi Yatırım Yurtdışı ve Alternatif Piyasalar Yatırım Uzmanı Ali Murat Bilsel ise Yapı Kredi Yatırım TradeBox Platformu'nun yatırım olanaklarına değindi. 


Yeni Marmara Gazetesi




Geri Dön