24 / 05 / 2024

Yurt içi ve yurt dışı yatırım stratejileri

Yurt içi ve yurt dışı yatırım stratejileri

Yapı Kredi Yatırını'm, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle gerçekleştirdiği "Yurt içi ve yurt dışı yatırım stratejileri" konulu konferansta, Bursalı yatırımcılar dünyadaki farklı borsalarda aynı anda işlem yapma fırsatı sunan Tradebox platformu ile

Emlak Katılım, yurt içi kira sertifikasındaki liderliğine devam ediyor!

Yurt içi piyasada yaptığı öncü ve inovatif kira sertifikası (sukuk) ihraçlarıyla sektörde lider konumunu sürdüren Emlak Katılım, katılım esaslı sermaye piyasalarının gelişimine ve sektörün sürdürülebilir büyümesine katkı vermeye devam ediyor.

Çiftçiler dikkat! Buğday ve arpa üretimi arttı: Yurt içinde buğday, arpa, mısır fiyatları katlandı! Son dakika!

Türkiye'nin buğday üretimi 21,5 milyon tona, arpa üretimi ise 9 milyon tona ulaştı. Yurt içinde buğday, arpa, mısır fiyatları da resmen katlandı. İşte buğday, arpa, mısır 10 Eylül 2023 fiyat listesi...

Yurt dışı ve yurt içi vekaletle kurban kesim bedelleri ne kadar?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yurt içi ve yurt dışı vekâletle kurban kesim bellerini duyurdu. Peki, vekâletle kurban kesimi ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

24 Nisan haftası yurt içi ve yurt dışında hangi veriler açıklanacak? İşte yeni haftada piyasanın gündemi!

Piyasalar sakin bir haftayı geride bırakırken, gelecek haftanın veri takvimi ise oldukça yoğun. Hem yurt içi hem yurt dışında makro ekonomiye ilişkin önemli veriler açıklanacak. Ayrıca halka açık bankaların ilk çeyrek bilançoları da gelecek hafta ortasından itibaren açıklanmaya başlanacak.

Artan yakıt fiyatları yüzünden Nijerya Havayolları yurt içi uçuşları durdurdu

Afrika kıtasının petrol ve doğal gaz zengini Nijerya'da faaliyet gösteren Nijerya Hava Yolları artan yakıt fiyatları gerekçesiyle bugünden itibaren tüm yurt içi uçuşları durdurdu.

TÜGEM yurt içinde ve yurt dışında şubeler açacak!

14 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyette bulunan TÜGEM hem yurt içinde hem de yurt dışında büyüyor. Bursa, Ankara ve İzmir’de şubeler açan TÜGEM, Kanada’da da faaliyette bulunacak.

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gikhan Cüceloğlu, Emre Eroğlu ve Oğuzhan Kasapoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Queen City Turizm Acenteliği ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Queen City Turizm Acenteliği ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Umut Verdi Bahçeci tarafından kuruldu... 

Meher İnşaat Turizm Otelcilik Restorasyon İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meher İnşaat Turizm Otelcilik Restorasyon İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile GHorban Taheripoor ve Oğuzhan Kasapoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Vakıf Varlık Kiralama'nın yurt içi kira sertifikası ödeme işlemleri tamam!

Vakıf Varlık Kiralama'nın yönetim sözleşmesine dayalı yurt içi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı.

Öz Bilge Elektrik Müşavirliği Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bilge Elektrik Müşavirliği Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bilge tarafından kuruldu. 

Reisin Otobüs İşletmeciliği Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reisin Otobüs İşletmeciliği Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemal  Reis  ve Levent  Cengiz ortaklığında kuruldu. 

Elite İstanbul Emlak Müşavirliği Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite İstanbul Emlak Müşavirliği Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde A.Alı Yahya  Mahdı tarafından kuruldu. 

Yurt içi ve yurt dışı yatırım stratejileri Haberi

Yurt içi ve yurt dışı yatırım stratejileri


Yapı Kredi Yatırını'm, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle gerçekleştirdiği "Yurt içi ve yurt dışı yatırım stratejileri" konulu konferansta, Bursalı yatırımcılar dünyadaki farklı borsalarda aynı anda işlem yapma fırsatı sunan Tradebox platformu ile tanıştı. 


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Yapı Kredi Makro Ekonomik Araştırma ve Analitik Modelleme Müdürü Eren Ocakverdi ile Yapı Kredi Yurtdışı ve Alternatif Piyasalar Yatırım Uzmanı Ali Murat Bilsel konuşmacı olarak katıldı. 


Yapı Kredi Yatırım Makro Ekonomik Araştırma ve Analitik Modelleme Müdürü Eren Ocakverdi, Türkiye ve dünya ekonomisi için 2014 yılına ilişkin beklenti ve tahminlerini paylaştı. Ocakverdi, "Yurtiçi Piyasalar ve Yatırım Ürünleri Beklentileri" başlıklı konuşmasında büyüme, enflasyon, faizler, döviz kuru, krediler ve cari açık konularına değindi. Mevcut belirsizlikler ışığında alternatif senaryolar konusunda da bilgiler veren Ocakverdi,...