06 / 05 / 2024

Yurtlam Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurtlam Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurtlam Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akyürek, Hakan Karademir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Mart'ta Kutay İş Hanı'nda kuruldu.



Yurtlam Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akyürek, Hakan Karademir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Mart'ta kuruldu. 


Yurtlam Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.  Şirketin amaçve konusu başlıca şunlardır. Her türlü yapı inşaat ve sıhhi tesisat mal ve malzemelerinin,alet ve edevatlarının toptan ve perakende ticaretini, ithalatı ihracatı ve imalini ile bu işlemlerin yurtiçi ve yurtdışında uygulamasını yapmak ve yaptırmak. 2.Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü konut, site,toplu konut, fabrika, köprü, yol ,kanal, enerji nakil hatları, kanalizasyon ,otel motel tatil köyü ve diğer yapıları inşa etmek, her nevi mimarlık mühendislik, mesleki ve idari kontrollük, etüd proje araştırma gelişim, tesis montaj dekorasyon hizmetleri ile teknik müşavirlik yapmak ve yürütmek gerçek ve tüzel üçüncü şahıslara  bu nevi işleri yaptırmak. 3. Konusu ile ilgili yurtiçinde ve yurtdışında komisyonculuk, taahhüt işleri, mümessillik disitribitörlük ,bayilik ve temsilcilik yapma ve başka kurum ve kuruluşlara, şahıslara bu hakları kullandırmak. 4.Her türlü ihbar ve güvenlik sistemleri ile uzaktan kumandalı kapı otomasyon sistemleri toptan ve perakende ticareti, ithalatı ihracatı ve imalatı, adı geçen bu sistemlerin kurulması ,teknik ve bakım servislerinin işletilmesi. 5.Şirket amaç ve konusu ile ilgili sahalarda üretilen tüketilen kullanılan ham mamul ,yarı mamul,esas yardımcı hurda ve atık maddeler ile her türlü kimyasal madde alet edevat makine ana yardımcı, yan ve komple tesisler gibi amaç ve konusunu gerçekleşmesine yarayan her türlü emtea ile ilgili ithalat ihracat, imalat, alım ve satım, ambalajlama depolama yapmak bunları üretici ve tüketici sahalarına ulaştırmak. 6.Konusu ile ilgili faaliyette bulunabilmek için gerekli makine, teçhizat ,elektronik tesisler ve taşıt araçları, menkul ve gayrimenkul mallar, gayri maddi haklar iktisap etmek ,inşa etmek, almak satmak ithalat ve ihracatını yapmak ,finansal kiralama yolu ile sahip olmak, kiralamak bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunmak ipotek ve sair ayni hakları tesis kabul ve fekketmek ,üçüncü kişilerin bankalar ve diğer şahıs kuruluşlarından alacakları kredileri temin etmek için lehlerine ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları vermek aynı şekilde verilecek teminatları kabul etmek. 7.Konusuyla ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında fuarlara katılmak. 8.Şirket konuları ile ilgili devlet daireleri ,iktisadi devlet teşekkülleri özel ve tüzel kişilerce açılacak ihalelere iştirak etmek. 9.Şirket yukarıda yazılı amaç ve konusunun gerçekleşmesi için satış ve teşhir mahalleri, mağazalar irtibat büroları,atölyeler,fabrikalar kurar çalıştırır kiralar,kiraya verir,satın alır ve satar. 10.İşletme konusu ile ilgili kurulmuş ve kurulacak her nevi teşebbüslere iştirak etmek veya onlarla birleşmek,yatırım yapmak faal şirket ve firmaları aynen veya kısmen devralmak iştirak ettiği şirketler ile kredi alma ilişkileri tesis etmek, teminat vermek teminat ve kefalet kabul etmek. 11.Şirket yukarıda gösterilen işler dışında verimli ve faydalı gördüğü işlerde şirket esas mukavelesinde değişiklikler yapabilir



Geri Dön