Ekonomi

Yüz güldüren promosyon 11 bin 100 lira hesaplara geçiyor! İşte detaylar!

Promosyon konusu gündemi meşgul eden konulardan biridir. Belediyelerden tek tek promosyon haberleri gelmeye devam ediyor. Bir belediye daha çalışanlarına vereceği promosyon miktarını açıkladı. Belediyeler tek tek personeline vereceği promosyon miktarını açıklıyor

Banka promosyon miktarları gündeme gelmeye devam ediyor. Belediyeler tek tek personeline vereceği promosyon miktarını açıklıyor. Kırıkkale'nin Yahşihan Belediyesi de personeline 11 bin 100 TL banka promosyonu vereceğini duyurdu.

İşte haberin detayları…

11 BİN 100 LT HESAPLARA GEÇİYOR!

Kırıkkale'nin Yahşihan Belediyesi promosyon miktarını paylaştı.  Yahşihan Belediyesi’nde görev yapan 326 personelin hesaplarına 11 bin 100 TL banka promosyonu yatırılacağı açıklandı. Yahşihan Belediyesi'nde görev yapan toplam 326 personelin maaşlarının yatırılacağı banka ve personele ödenecek promosyon miktarının belirlenmesi için sözleşme imzalandı.

Yeni maaş anlaşması sonrasında belediye personeline tek seferde 11 bin 100 TL banka promosyonu ödenmesine yönelik anlaşma da ihale sözleşmesinde yer aldı. Banka promosyonu, çalışanlar arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, belediye personelinin yüzünü güldürecek olan maaş promosyon ihale sürecinin tamamlanmasında büyük bir emek sarf edildiğini ifade etti.

Türkyılmaz, "Her zaman çalışanlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Çalışanlarımızın rahatı için yoğun biçimde çalıştık ve iyi bir sonuca ulaştık. 326 çalışanımız bu promosyondan faydalanacak. Banka promosyonu ile maaş ödediler diyenlere de iyi bir cevap oldu. 11 bin 100 TL promosyon tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

EMEKLİLERE 7.500 TL ÖDEME!

İş Bankası, emekli promosyon kampanyası ile maaşını taşıyan emeklilere 7500 TL ödeme yapıldığı duyuruldu. Buna göre, emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlara 7500 TL’ye kadar ödeme yapılıyor. Özellikle nakit paraya ihtiyacı olan emekliler hemen başvuru yapabilir. Tüm bunların yanı sıra kampanyanın ay sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile kolayca, veya isterseniz de İş Bankası şubelerine giderek emekli maaşınızı İş Bankası’na taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabileceğiniz belirtildi ve emekli maaşını farklı bir bankadan ya da PTT ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek bulunmadığı da belirtilen bilgiler arasında yer aldı.

Doğalgaz hangi saatlerde ucuz? Doğalgaz nasıl daha az yakar?

Kahvaltı sofrasının vazgeçilmezine öyle bir zam geldi ki! Artık o ürünü almak lüks oldu!

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?