01 / 05 / 2024

Z Karakaya Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Z Karakaya Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zinnur Karakaya tarafından kuruldu.



Z Karakaya Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zinnur Karakaya tarafından kuruldu.

Z Karakaya Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
HAFRİYAT 1- Zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri tarımsal arazinin hazırlanması, dinamitleme ve kayaların kaldırılması, inşaat, tarım vb. alanların drenajı, hafriyat, kazı, dolgu vb. 2-Özel inşaat faaliyetleri. 3- Yıkım ve şantiyenin hazırlanması. 4- Şantiyenin hazırlanması. NAKLİYAT 1-Kara taşımacılığı ve boru hattı taşımacılığı. 2-Kara yolu ile yük taşımacılığı ve taşımacılık hizmetleri. 3-Kara yolu ile yük taşımacılığı. 4-Kara yolu ile şehirler arası yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.gaz ve petrol ürünleri hariç. İNŞAAT 1-Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalardaki diğer toptan ticaret. 2-Ağaç, inşaat malzemesi ve sıhhi teçhizat toptan ticareti. 3- Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. 4-- Bina inşaatı. 5- İkamet amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların inşaatı 6 - İkamet amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların inşaatı 7- İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç. YAPI MALZEMELERİ 1- Hırdavat nalburiye malzemesi ve el aletleri toptan ticareti çivi, raptiye, vida, adi metalden kilit, menteşe, bağlantı parçası, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, çengel, halka, perçin, vb. 2-Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda sıhhi tesisat ve ısıtma tesisatı malzemesi perakende ticareti lavabo musluğu, vana, valf, tıkaç, t-parçaları, bağlantılar, vb. dahil) (kombiler ve radyatörler hariç. 3-Plastik ürünlerin imalatı. 4-Plastik tabaka, levha, tüp ve profil imalatı. 5- Plastikten mamul halde tüp, boru, hortum ve bunların bağlantı elemanlarının imalatı suni bağırsaklar dahil.


Geri Dön