02 / 05 / 2024

Zabıtçı İnşaat No17 projesi 2016 yılı Kasım ayında hayata geçecek!

Zabıtçı İnşaat No17 projesi 2016 yılı Kasım ayında hayata geçecek!

İnşaat sektörünün başarılı isimlerinden Zabıtçı İnşaat, şimdiden yoğun ilgi gören No17 projesinin temelini geçtiğimiz günlerde attı. Murat Zabıtçı, projeyi 2016 yılının Kasım ayında hayata geçirmeyi planladıklarını dile getirdi.



İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı,  "Bayraklı'da bulunan Nol7 projesinde ihtiyaçlar doğrultusunda tasarladığımız çözüm önerilerini konfor ile birleştirerek ev sahiplerine sunacağız" dedi. 


16 bin 500 metrekarelik inşaat alanı üzerinde çalışmaların  devam ettiğini söyleyen Zabıtçı projenin detaylarını şu şekilde anlattı: "Bu projede 65 ve 96 metrekare olarak tasarlanan 1+1,131 metrekare olarak tasarlanan 2+1 ve 175 metrekare olarak tasarlanan 3+1 daireler yer alıyor. Şıklığın yanı sıra oldukça konforlu dizayn edilen dairelerde teknolojiden de faydalanacağız. 2 kat otopark, kapalı havuz, fitness salonu, pilates salonu ve squash courtu bulunacak projemizde ayrıca basketbol sahası ve tenis kortu da yer alacak. Ayrıca Mavişehir'de inşaatın tamamladığımız No3 projesinde olduğu gibi Nol7'de de tüm sosyal alanların işletmesini kendimiz yapacağız. Bu sayede tüm bu alanların sürekli işler halde olmasını sağlayacağız." Yürüttükleri yenilikçi projelerle sektörde fark yarattıklarını vurgulayan Zabıtçı, sektörde sağladıkları güvenin farkında olduklarını ve her yeni proje ile bu güveni artırdıklarını belirtti. 


Teşvik edici projeler!

 Yatırımcıyı teşvik edecek projeler sunmaktan dolayı da gururlu olduklarım söyleyen Zabıtçı, "Sunduğumuz hizmet çeşitliliği ile teknik zorluklara takılmadan, yeni ve açık fikirli projelerin samimiyetine inanarak yola devam ediyoruz. Başarımız ürettiğimiz projelerin başarısı ile tanımlanır. Proje üretmek ve geliştirmek için bütün riski üstlenmek ile birlikte müşterilerimizin güvenini ve saygısını kazanmak bizler için her şeyin üstündedir. Bu güveni kazanmak ve sürdürmek için her geçen gün daha özverili, verimli ve yaratıcı projeler ile birlikte insanımızın geleceği için çalışıyoruz" diye konuştu. 


Yeni Asır


Geri Dön