11 / 05 / 2024

Zabıtçı İnşaat

Zabıtçı İnşaat

İnşaat sektörünün başarılı isimlerinden Zabıtçı İnşaat, şimdiden yoğun ilgi gören No17 projesinin temelini geçtiğimiz günlerde attı. Murat Zabıtçı, projeyi 2016 yılının Kasım ayında hayata geçirmeyi planladıklarını dile getirdi.

Zabıtçı Mavişehir No:3 teslimleri 2015'te!

Zabıtçı İnşaat'ın prestij projesi No3 Mavişehir düzenlenen kokteylle tanıtıldı. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı, 28 daireden oluşan projeyi Ocak'ta yeni sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

No3 Mavişehir yeni yılda teslim edilecek!

Sektörde 50 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Zabıtçı İnşaat, Mavişehir 'de inşa ettiği No3 Mavişehir Projesi'nin örnek dairesini Cumartesi günü düzenlenecek kokteyl ile tanıtacak.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Atabey Plastik Geri Dönüşüm Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabey Plastik Geri Dönüşüm Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Umut Demircan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir'den aldığı ihaleler TBMM'de!

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı ihaleler meclis gündemine taşındı. Konu hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Azam Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kasaplar Çarşısı Sokak'ta kuruldu.

Asel Proje Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Proje Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Ataol Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Rumeli Caddesi'nde kuruldu.

CG Taahhüt İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CG Taahhüt İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Cemil Güzel tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Atatürk Caddesi, Çam Sokak'ta kuruldu.

Aytem Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytem Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selma Temel tarafından 24 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Kartal, Çarşı Mahallesi, Tarihi Ayazma Mahallesi, Tarihi Ayazma Caddesi'nde kuruldu.

Beyoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mikail Karapınar tarafından 300 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Bahçeşehir, 2.Kısım Mahallesi, A.Kahveci Caddesi'nde kuruldu.

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Sünnetcioğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Arnavutköy, Mustafa Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Demirel Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Demirel Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, İsmail Hakkı Demirel tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Tuzla, Aydıntepe Mahallesi 'nde kuruldu.

Arviga Mühendislik Ölçüm Muayene Denetim Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arviga Mühendislik Ölçüm Muayene Denetim Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Ergün tarafından 16 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Sultangazi, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde kuruldu.

Emka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Emre Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Yediemirler Sokak'ta kuruldu.

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Sağlam tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Arnavutköy, Adımköy Mahallesi'nde kuruldu.

Zabıtçı İnşaat Haberi

Zabıtçı İnşaat

İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı,  "Bayraklı'da bulunan Nol7 projesinde ihtiyaçlar doğrultusunda tasarladığımız çözüm önerilerini konfor ile birleştirerek ev sahiplerine sunacağız" dedi. 


16 bin 500 metrekarelik inşaat alanı üzerinde çalışmaların  devam ettiğini söyleyen Zabıtçı projenin detaylarını şu şekilde anlattı: "Bu projede 65 ve 96 metrekare olarak tasarlanan 1+1,131 metrekare olarak tasarlanan 2+1 ve 175 metrekare olarak tasarlanan 3+1 daireler yer alıyor. Şıklığın yanı sıra oldukça konforlu dizayn edilen dairelerde teknolojiden de faydalanacağız. 2 kat otopark, kapalı havuz, fitness salonu, pilates salonu ve squash courtu bulunacak projemizde ayrıca basketbol sahası ve tenis kortu da yer alacak. Ayrıca Mavişehir'de inşaatın tamamladığımız No3 projesinde olduğu gibi Nol7'de de tüm sosyal alanların işletmesini kendimiz yapacağız. Bu sayede tüm bu alanların sürekli işler halde olmasını...