28 / 04 / 2024

Zabıtçı Mavişehir No:3 teslimleri 2015'te!

Zabıtçı Mavişehir No:3 teslimleri 2015'te!

Firma: Zabıtçı İnşaat

Proje: Mavişehir No:3

Zabıtçı İnşaat'ın prestij projesi No3 Mavişehir düzenlenen kokteylle tanıtıldı. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı, 28 daireden oluşan projeyi Ocak'ta yeni sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.



Sektörün 50 yıllık köklü firması Zabıtçı İnşaat'ın Mavişehir'de inşa ettiği No3 Mavişehir Projesi, geçtiğimiz günlerde düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı. Proje ile ilgili davetlileri bilgilendiren  Zabıtçı İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı, "Toplam 28 daireden oluşan No3 Mavişehir Projemizi 2015 yılı Ocak ayında sahiplerine teslim edeceğiz" dedi. 


Her türlü konfor sağlandı No3 Mavişehir'in İzmir'in en prestijli muhitlerinden büi olan Mavişehir'in merkezinde konumlandığım söyleyen Zabıtçı, "En küçüğü 200 metrekare bıüt alandan oluşan akıllı otomasyon sistemi ile donatılan dairelerde elegan bü- yaşam sunuyoruz. Mavişehir'i seven fakat büyük sitelerde oturmak istemeyip daha elit yaşamı tercih eden kitleyi hedefledik. İzmir'in en gözde alışveriş merkezlerine ve en prestijli spor merkezlerine yürüme mesafesinde bulunan No3 Mavişehü* sakinlerine prestijli bir yaşamın kapılalım açacak" dedi. No3 Mavişehir Lansmanda No3 Mavişehir'in örnek dairesi konuklara tanıtıldı. Mavişehir'in kendileri için de çok özel ve prestijli bü- proje olduğunu söyleyen Murat Zabıtçı, A sınıfı malzeme ve üst düzey bir işçilik ile inşaatım tamamlamak üzere oldukları No3 Mavişehir'de oldukça yaratıcı tasarımlara da imza attıklarını söyledi. Projenin 9'uncu katında bir barbekü terası oluşturduklarını kaydeden Zabıtçı, "Burada daire sahipleri, özel davetler düzenleyebilir ya da kendi aralarında keyifli vakit geçirebilirler. Ayrıca bahçede yüzme havuzumuz var. Burayı dışarıdan izole ettik ki daire sahipleri rahatça vakit geçirebilsinler. Tüm bunların yanı sn-a -1. katımız sosyal tesislere ayrıldı. Tüm sosyal alanların işletmesini de kendimiz üstleniyoruz. Bu sayede bu alanların sürekli işler halde olmasını sağlayacağız" dedi. 

Sırada No17 var Zabıtçı İnşaat'ın Bayraklı'da devam eden diğer projesi NolTye de yoğun talep olduğunu söyleyen Zabıtçı, 1 + 1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlan 80 dairelik projeyi de 2016 Kasım ayında sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını vurguladı. 

Özgü Erçetingöz Zabıtçı inşaat 4 Yönetim Kurulu İV Başkanı Murat Zabıtçı Gayrimenkul devinden destek Amerikan Gayrimenkul Devi Keller VVilliams'in İzmir'deki tek şubesi olan KW Bornova, No3 Mavişehir Projesi'nin satışı ile ilgili Zabıtçı Inşaat'a çözüm ortağı oldu. KW personeli, projenin lansmanı sırasında da konuklara daireleri ayrıntılarıyla anlattı. İzmir'de her biri bölgesinde uzman danışman kadrosu ile faaliyet gösteren şirket, sektörün en güçlü firmalarıyla işbirliği yapıyor. 

Yeni Asır


projeye sor



Geri Dön