11 / 05 / 2024

Zabıtçı Mavişehir No3

Zabıtçı Mavişehir No3

Zabıtçı İnşaat'ın prestij projesi No3 Mavişehir düzenlenen kokteylle tanıtıldı. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı, 28 daireden oluşan projeyi Ocak'ta yeni sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

Ekmas Mavişehir Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ekmas Mavişehir Projesi, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilmeye başladı. Toplamda 49 konuttan ve üç bloktan oluşan projenin tüm detayları haberimizde. İşte, Ekmas Mavişehir 15 soruda tüm detaylarıyla…

Ekmas Mavişehir'de son 1 konut satışta: 16 milyon TL'ye!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilen Ekmas Mavişehir Projesi alıcılarına teslim edilmeye başlayalı iki yıl oldu. Birbirinden farklı sosyal alanların bulunduğu bu projeye dair tüm detaylar haberimizde…

Frekans Mavişehir ne zaman teslim?

Frekans Mavişehir ev fiyatları 3 milyon liradan başlıyor. Ön talep toplanan projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Frekans Mavişehir ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak!

366 konut ve 33 adet ticari ünitenin yer alan Cengiz İnşaat Mavişehir projesinde 1+1’den 5+2’ye kadar değişen bağımsız üniteler sunuluyor. Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak.

Flex Life Studio Mavişehir Sports International'da tanıtıldı!

BYY İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Çiğli'deki Flex Life Studio projesi Mavişehir Sports International'da kurduğu stant ile tanıtıldı.

Gölbaşı Mavi Şehir Konutları'nın 1.etap teslimleri 2016'da!

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden biri olan Er-konut’un prestij projelerinden biri olan “Gölbaşı Mavi Şehir” konut projesi Kafe 25’te düzenlenen basın toplantısıyla gazetecilere tanıtıldı.

Gölbaşı Mavi Şehir'de satışlar 31 Ağustos'ta başlıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm projelerinden biri olan “Mavi Şehir”i kamuoyuna açıkladı. “Gölbaşı Mavi Şehir” konut projesi Kafe 25’te düzenlenen basın toplantısıyla gazetecilere tanıtıldı.

Rize Mavi Şehir projesi tanıtıldı!

Öğretmen evinde yapılan Basın toplantısı ile Mavi Şehir ( Sahil Külliye ) Projesi basına tanıtıldı. Toplantıya Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun katıldı.

Yat limanında ilk adres Mavişehir!

DTO İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, Karşıyaka'da yer sorunu nedeniyle tartışma konusu olan yat limanı için yeni adresin Mavişehir olduğunu açıkladı. Öztürk, "İnciraltı'ndaki SİT sorunu kısa süre içerisinde çözülerek yer belirlenecek" dedi.

No 3 Mavişehir daire fiyatları!

Zabıtçı İnşaat tarafından hayata geçirilen No 3 Mavişehir projesinde fitness salonu, otopark, sauna, yüzme havuzu gibi seçenekleri bulunuyor. No 3 Mavişehir daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

No3 Mavişehir projesinde dairelerin teslim tarihi Ocak 2015' te!

Zabıtçı İnşaat tarafından hayata geçirilen No3 Mavişehir projesinde daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. No3 Mavişehir projesinde dairelerin teslim tarihi Ocak 2015' te yapılması planlanıyor.

No3 Mavişehir projesi satışa çıktı! Daireler 1 milyon 200 bin TL' den başlıyor!

Zabıtçı İnşaat tarafından gerçekleşen No3 Mavişehir projesi 28 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks olarak dizayn edildi. No3 Mavişehir projesi satışa çıktı! Daireler 1 milyon 200 bin TL' den başlıyor.

Zabıtçı Mavişehir No3 Haberi

Zabıtçı Mavişehir No3

Sektörün 50 yıllık köklü firması Zabıtçı İnşaat'ın Mavişehir'de inşa ettiği No3 Mavişehir Projesi, geçtiğimiz günlerde düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı. Proje ile ilgili davetlileri bilgilendiren Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı, "Toplam 28 daireden oluşan No3 Mavişehir Projemizi 2015 yılı Ocak ayında sahiplerine teslim edeceğiz" dedi. 


Her türlü konfor sağlandı No3 Mavişehir'in İzmir'in en prestijli muhitlerinden büi olan Mavişehir'in merkezinde konumlandığım söyleyen Zabıtçı, "En küçüğü 200 metrekare bıüt alandan oluşan akıllı otomasyon sistemi ile donatılan dairelerde elegan bü- yaşam sunuyoruz. Mavişehir'i seven fakat büyük sitelerde oturmak istemeyip daha elit yaşamı tercih eden kitleyi hedefledik. İzmir'in en gözde alışveriş merkezlerine ve en prestijli spor merkezlerine yürüme mesafesinde bulunan No3 Mavişehü* sakinlerine prestijli bir yaşamın kapılalım açacak" dedi. No3 Mavişehir Lansmanda No3...