28 / 04 / 2024

Ekmas Mavişehir'de son 1 konut satışta: 16 milyon TL'ye!

Ekmas Mavişehir'de son 1 konut satışta: 16 milyon TL'ye!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilen Ekmas Mavişehir Projesi alıcılarına teslim edilmeye başlayalı iki yıl oldu. Birbirinden farklı sosyal alanların bulunduğu bu projeye dair tüm detaylar haberimizde…



Ekmas Yapı, Ekmas Mavişehir Projesi’ni İzmir’de inşa etti. Tek bloktan 49 daireden oluşan bu proje, dışarıdan bakıldığında aslında üç blokmuş gibi görünmekte. Katlardan bloklara asansör ile dağılımlar gerçekleşirken 4 + 1 daireler 11 katlı olup, 1 + 1 ve 2 + 1 daireler ise 14 katı kaplamakta. 1 + 1 ve 3 + 1 daireler ise tam 17 katta yer alıyor. Tek blok olan bu yapının en üst katında ise bir adet dubleks daire yer almakta.

Alıcılara teslim edilmesi iki yıl önce başlayan bu projede satışa sunulan tek bir adet daire kaldı. Kalan son dairenin satılması beklenirken bu daire ise 4 + 1 şeklinde biçimlendirilmiş konumda.

Kalan 4 + 1 olan bu son daire 153 metrekare iken, 3 + 1 daireler 123 metrekare, 2  + 1 daireler 93 metrekare, 1 + 1 dubleks daireler ise toplamda 99 metrekare olmaktadır.

Ekmas Mavişehir Projesi, toplamda 2 bin 500 metrekare bir arazinin izinde yer almakta.

BİRÇOK SOSYAL ALAN BULUNUYOR

Projede birçok sosyal alan yer almakta. Bu sosyal alanlar ise; Resepsiyon Toplantı Salonu, Karaoke Oyun Alanı, Yüzme Havuzu, Fitness / Spor Salonu, Sinema Salonu, Sauna şeklinde oluşmakta.

Projede aynı zamanda bir kapalı otopark da mevcut.

 Ekmas Mavişehir de son 1 konut satışta: 16 milyon TL ye!


Geri Dön