11 / 05 / 2024

Mavışehir no3 teslimleri

Mavışehir no3 teslimleri

Zabıtçı İnşaat'ın prestij projesi No3 Mavişehir düzenlenen kokteylle tanıtıldı. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı, 28 daireden oluşan projeyi Ocak'ta yeni sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Nidapark Kayaşehir teslimleri!

Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Nidapark Kayaşehir teslimleri ne zaman?

Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Erken satış fırsatlarının sunulduğu Sinpaş Finans Şehir projesi konut, çarşı, park ve cadde konseptinde planlandı. Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Referans Başakşehir Vadi teslimleri!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO tarafından hayata geçirildi. Referans Başakşehir Vadi teslimleri ne zaman?

Sinpaş Finans Şehir konut teslimleri!

İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir Konutları için ön talepler alınıyor. Sinpaş Finans Şehir konut teslimleri ne zaman?

Şehir Konakları teslimleri!

İstanbul Ümraniye'de Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Şehir Konakları projesinde fiyatlar 445 bin 500 TL'den başlıyor. Projede daire ve ticari alanlar bulunuyor...

3. İstanbul Başakşehir daire teslimleri!

Asaf İş Afi Ortaklığı ile yükselen 3. İstanbul Evleri'nde daire fiyatları 495 bin TL'den başlıyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...

3. İstanbul Başakşehir konut teslimleri ne zaman?

Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul projesi, Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı tanınıyor...

TOKİ Kırşehir Kaman konut teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamında satışı gerçekleştirilen konutların teslimleri bugün başlıyor.

Ümraniye Finans Şehir Sinpaş Palas teslimleri!

Ümraniye Finans Şehir Sinpaş Palas teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor. Sinpaş Yapı projesi Sinpaş Palas Finans Şehir'in ilk etabında 160 daire satışa çıkarıldı...

Vadi Yaka Başakşehir Cadde Dükkanları teslimleri!

Vadi Yaka Başakşehir Cadde Dükkanları teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek. Fuzul İnşaat imzası taşıyan projede 361 tane daire ve 56 tane dükkan bulunuyor.

Kayabaşı Seyran Şehir teslimleri ne zaman?

Emlak Konut güvencesiyle yükselen Seyran Şehir Evleri projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlangıç gösteriliyor. Peki Kayabaşı Seyran Şehir teslimleri ne zaman?

Mavışehir no3 teslimleri Haberi

Mavışehir no3 teslimleri

Sektörün 50 yıllık köklü firması Zabıtçı İnşaat'ın Mavişehir'de inşa ettiği No3 Mavişehir Projesi, geçtiğimiz günlerde düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı. Proje ile ilgili davetlileri bilgilendiren Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı, "Toplam 28 daireden oluşan No3 Mavişehir Projemizi 2015 yılı Ocak ayında sahiplerine teslim edeceğiz" dedi. 


Her türlü konfor sağlandı No3 Mavişehir'in İzmir'in en prestijli muhitlerinden büi olan Mavişehir'in merkezinde konumlandığım söyleyen Zabıtçı, "En küçüğü 200 metrekare bıüt alandan oluşan akıllı otomasyon sistemi ile donatılan dairelerde elegan bü- yaşam sunuyoruz. Mavişehir'i seven fakat büyük sitelerde oturmak istemeyip daha elit yaşamı tercih eden kitleyi hedefledik. İzmir'in en gözde alışveriş merkezlerine ve en prestijli spor merkezlerine yürüme mesafesinde bulunan No3 Mavişehü* sakinlerine prestijli bir yaşamın kapılalım açacak" dedi. No3 Mavişehir Lansmanda No3...