01 / 05 / 2024

No3 Mavişehir yeni yılda teslim edilecek!

 No3 Mavişehir yeni yılda teslim edilecek!

Sektörde 50 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Zabıtçı İnşaat, Mavişehir 'de inşa ettiği No3 Mavişehir Projesi'nin örnek dairesini Cumartesi günü düzenlenecek kokteyl ile tanıtacak.



Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı, "Toplam 28 daireden oluşan No3 Mavişehir'i 2015 yılı Ocak ayında sahiplerine teslim edeceğiz" dedi.

No3 Mavişehir'in İzmir'in en prestijli muhitlerinden biri olan Mavişehir'in merkezinde konumlandığını söyleyen Zabıtçı, "En küçüğü 200 metrekare brüt alandan oluşan akıllı otomasyon sistemi ile donatılan dairelerde elegan bir yaşam sunuyoruz. Mavişehir'i seven fakat büyük sitelerde oturmak istemeyen daha elit bir yaşamı tercih eden bir kitleyi hedefledik" dedi.

No3 Mavişehir'in kendileri için de özel bir proje olduğunu söyleyen Zabıtçı, "A sınıfı malzeme ve üst düzey bir işçilik ile inşaatını tamamlamak üzere oldukları No3 Mavişehir'de yaratıcı tasarımlara da imza attıklarını söyledi. Zabıtçı şöyle devam etti: "Projemizde 9'uncu katta bir barbekü terası oluşturduk. Burada daire sahipleri, özel davetler düzenleyebilir ya da kendi aralarında keyifli vakit geçirebilirler. Ayrıca bahçede yüzme havuzumuz var. Tüm bunların yanı sıra -1'inci katımız sosyal tesislere ayrıldı. Türk hamamı, sauna ve SPA merkezinin yanı sıra oldukça teknolojik bir donanıma sahip bir fitness salonumuz var." 

Zabıtçı İnşaat'ın Bayraklı'da devam eden diğer projesi No17'ye de yoğun talep olduğunu söyleyen Zabıtçı, "Bayraklı'da bulunan 80 dairelik No17 projemizi de 2016 Kasım ayında sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. 

Yeni Asır


Geri Dön