15 / 05 / 2024

No3 Mavişehir tanıtımı

No3 Mavişehir tanıtımı

Sektörde 50 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Zabıtçı İnşaat, Mavişehir 'de inşa ettiği No3 Mavişehir Projesi'nin örnek dairesini Cumartesi günü düzenlenecek kokteyl ile tanıtacak.

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı! Nevşehir'e KİPTAŞ imzası!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı. İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

İMO Eskişehir Şubesi ürün tanıtım seminerleri düzenliyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi; üyelerini eğitmek, bilgilendirmek ve inşaat sektöründeki gelişmelerden haberdar etmek amacıyla düzenlediği eğitimler, ürün tanıtım seminerleri ve teknik geziler devam ediyor.

Diyanet'ten Bodrum'a İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Bodrum Müftülüğü, Ortakent-Yahşi Beldesi'nin dünyaca ünlü mavi bayraklı Camel Beach Koyu'ndaki hazineye ait araziye 30 milyon lira harcamayla İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi yapılacak.

Antalya Kent Müzesi Projesi'nin halka tanıtımı gerçekleşti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kent merkezinde 140 bin metrekare alanda kurulacak Antalya Kent Müzesi proje tanıtım toplantısında proje kapsamında yıkılacak Atatürk Stadyumu'nun park olarak düzenleneceğini belirtti.

Şanlıurfa'da dev atık su arıtma tesisinin proje tanıtımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin proje tanıtım toplantısı yapıldı.

Gaziantep Kuzey Şehir Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

“Gaziantep Kuzey Şehir” konutlarının tanıtım toplantısından sonra saha gezisine giden TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

Gaziantep Kuzey Şehir 50 Bin Konut Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı!

Gaziantep Kuzey Şehir 50 Bin Konut Projesi Tanıtım Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi. Mehmet Ergün Turan, Gaziantep'e 5 yıl içerisinde 10 milyar TL yatırım yapılacağını söyledi.

Eston Şehir Mahallem tanıtım filmi!

Eston Şehir Mahallem tanıtım filmi yayınlandı. Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir'de konutların ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin 300 lira. Eston Şehir Mahallem projesi Haziran 2017'de teslim...

Ankapark'ın tanıtım merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapımı devam eden dünyanın en büyük temaparkı Ankapark'ın tanıtım merkezinin açılışını yaptı. Ankapark'ta roller coaster ve dönme dolap hizmete giriyor.

Sakarya Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı 20 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 20 Mart 2015 saat 14.00’te, Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarını hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi 11 Şubat 2015 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

No3 Mavişehir tanıtımı Haberi

No3 Mavişehir tanıtımı

Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı, "Toplam 28 daireden oluşan No3 Mavişehir'i 2015 yılı Ocak ayında sahiplerine teslim edeceğiz" dedi.

No3 Mavişehir'in İzmir'in en prestijli muhitlerinden biri olan Mavişehir'in merkezinde konumlandığını söyleyen Zabıtçı, "En küçüğü 200 metrekare brüt alandan oluşan akıllı otomasyon sistemi ile donatılan dairelerde elegan bir yaşam sunuyoruz. Mavişehir'i seven fakat büyük sitelerde oturmak istemeyen daha elit bir yaşamı tercih eden bir kitleyi hedefledik" dedi.

No3 Mavişehir'in kendileri için de özel bir proje olduğunu söyleyen Zabıtçı, "A sınıfı malzeme ve üst düzey bir işçilik ile inşaatını tamamlamak üzere oldukları No3 Mavişehir'de yaratıcı tasarımlara da imza attıklarını söyledi. Zabıtçı şöyle devam etti: "Projemizde 9'uncu katta bir barbekü terası oluşturduk. Burada daire sahipleri, özel davetler düzenleyebilir ya da kendi aralarında...