15 / 05 / 2024

Murat Zabıtçı

Murat Zabıtçı

Sektörde 50 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Zabıtçı İnşaat, Mavişehir 'de inşa ettiği No3 Mavişehir Projesi'nin örnek dairesini Cumartesi günü düzenlenecek kokteyl ile tanıtacak.

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Murat Kurum: 2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şimdi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve "2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şidmi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta" dedi. İşte Kurum'un o açıklamaları...

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 1.5 milyon konut riskli! 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor...

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum İstanbul'da 1.5 milyon konutun da riskli olduğunu ve 600 bin konutun bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. 

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Adalet Bakanlığı alım yapıyor! Zabıt katibi olmak isteyenler hemen başvursun!

2023 Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayımlandı. Ülke genelinde zabıt katibi adliye kontenjan dağılımı belirlendi. İşte detaylar!

Katiplik alımına yaklaşık 5 bin kişi başvurdu! Zabıt katibi maaşları ne kadar 2023? 

625 kişilik katiplik ilanına 5 bini aşkın adaydan başvuru geldi. Peki zabıt katibi maaşları ne kadar 2023? İşte merak edilenler...

Bakan Kurum'dan son dakika açıklaması: 'Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenliyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tüm OSB'leri "Yeşil OSB"ye dönüştürmeyi istediklerini belirterek Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenlediklerini açıkladı.

Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Murat Atay, Türk bankacı ve Garanti BBVA'da Genel Müdür Yardımcısı ve Kredi Riski Yönetimi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Peki, Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Binalara periyodik muayene zorunluluğu geliyor! Tüm yapılar için yeni birim oluşturulacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye'deki binalar için periyodik muayene zorunluluğunun geleceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Adalet Bakanlığı personel alımı yapıyor! İşte şartlar

Adalet Bakanlığı personel alımı ilanları pek çok kişi tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni yayımlanan ilanla; zabıt kâtibi, mübaşir, infaz koruma memuru ve farklı kadrolara çok sayıda alım yapılacak. İşte tüm detaylar...

Murat Zabıtçı Haberi

Murat Zabıtçı

Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı, "Toplam 28 daireden oluşan No3 Mavişehir'i 2015 yılı Ocak ayında sahiplerine teslim edeceğiz" dedi.

No3 Mavişehir'in İzmir'in en prestijli muhitlerinden biri olan Mavişehir'in merkezinde konumlandığını söyleyen Zabıtçı, "En küçüğü 200 metrekare brüt alandan oluşan akıllı otomasyon sistemi ile donatılan dairelerde elegan bir yaşam sunuyoruz. Mavişehir'i seven fakat büyük sitelerde oturmak istemeyen daha elit bir yaşamı tercih eden bir kitleyi hedefledik" dedi.

No3 Mavişehir'in kendileri için de özel bir proje olduğunu söyleyen Zabıtçı, "A sınıfı malzeme ve üst düzey bir işçilik ile inşaatını tamamlamak üzere oldukları No3 Mavişehir'de yaratıcı tasarımlara da imza attıklarını söyledi. Zabıtçı şöyle devam etti: "Projemizde 9'uncu katta bir barbekü terası oluşturduk. Burada daire sahipleri, özel davetler düzenleyebilir ya da kendi aralarında...