27 / 04 / 2024

Zam, zam, zam.... Toyota Hilux almak isteyenleri üzecek haber! İşte Toyota Hilux'un 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Zam, zam, zam.... Toyota Hilux almak isteyenleri üzecek haber! İşte Toyota Hilux'un 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Toyota, Mart ayına ait fiyat listesini yayımlandı. Markanın Hilux modeline zam geldiği anlaşıldı. İşte Toyota Hilux'un 5 Mart 2023 fiyat listesi...



Toyota, 2023 model araç fiyatlarına ait Mart ayı fiyat listesini yayımladı. Açıklanan listede markanın Hilux isimli arazi aracının fiyatlarının zamlandığı görüldü. Peki 4x2 ve 4x4 çekişli modelleriyle dikkat çeken Toyota Hilux'un fiyatı ne kadar oldu? İşte Toyota Hilux'un 5 Mart 2023 güncel fiyat listesi...

Japon otomobil üreticisi Toyota tarafından üretilen pick up modeli arazi aracı Hilux’un arkasında bulunan kasa sayesinde ağır ve büyük yüklerin taşınması sağlanıyor. Koşullar nasıl olursa olsun Hilux sıkıntısız bir sürüş vadediyor. Verimli motoru ve dayanıklı tasarımı sayesinde 3,5 tona kadar çekme kapasitesi olan araç, Aktif Elektronik Çekiş Kontrol Sistemi ve arka diferansiyel kilidi ile her türlü koşulda zorlanmadan yola devam ediyor.

Yeni Hilux’ın cesur ve karizmatik tasarımı onu rakiplerinden farklı bir noktada konumlandırıyor. Güçlü ve dinamik görüntüsünü daha da çarpıcı bir duruma getiren yeni LED farları ve sağlam 18 inç alüminyum alaşımlı jantları ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Sınırları zorlamak isteyenler için ise Invincible versiyonu tavsiye ediliyor.

Yeni Hilux, dayanıklı dış tasarımını konforlu iç mekanıyla bir araya getiriyor. Çift kabinli Invincible versiyonu, kapı içlerinde bulunan şık ambiyans aydınlatmaları, benzersiz konfor sunan siyah deri koltukları,  ısıtmalı ön koltukları ve ısıtmalı direksiyonu ile yolcularını karşılıyor.

Peki Toyota Hilux’un teknik özellikleri neler? İşte Toyota Hilux’un teknik özellikleri ve  5 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön