13 / 10 / 2024

Zekeriyaköy Kuzeybükü 4 gün sonra görücüye çıkıyor! Zekeriyaköy'e çelik yapı güvencesiyle 42 sıralı villa!

Zekeriyaköy Kuzeybükü 4 gün sonra görücüye çıkıyor! Zekeriyaköy'e çelik yapı güvencesiyle 42 sıralı villa!

Firma: Consera

Proje: Zekeriyaköy Kuzeybükü

Consere imzasıyla Zekeriyaköy bölgesinde çelik yapı güvencesiyle ilk kentsel dönüşüm projesi olan Zekeriyaköy Kuzeybükü 4 gün sonra görücüye çıkıyor.




Consere tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen ve deprem dirençli çelik teknolojisiyle sektörde öncü bir rol üstlenen Kuzeybükü'nün lansmanı 15 Ekim Salı günü gerçekleşecek. 

Sağlam ve fonksiyonel tasarımıyla hem güvenli hem de kullanışlı bir yaşam alanı sunan Kuzeybükü projesi 42 sıralı villadan oluşyor.

Kuzeybükü farklı büyüklükteki 2 ev tipiyle gerek doğayı gerekse iç mekanı dengeli bir şekilde kullanan seçeneklerden oluşuyor. Ara Tip Evlerde 4+1, Köşe Tip Evlerde ise 4+1’e ek olarak 5+1 seçeceği de sunuluyor.

Çelik yapı teknolojisinin kazandırdığı daha ferah yaşanabilir alanlar yaratıldı. Güçlü ısı yalıtım performansı sayesinde yüksek enerji verimliliği hedeflendi.

Zekeriyaköy Kuzeybükü 4 gün sonra görücüye çıkıyor! Zekeriyaköy e çelik yapı güvencesiyle 42 sıralı villa!

ZEKERİYAKÖY KUZEYBÜKÜ NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ 

Kuzeybükü Villaları projesi, okul, hastane, hipermarket gibi olanaklara yürüme mesafesinde, Kuzey Marmara Otoyolu'nun hemen yanı başında, hipermarketlere 500 metre yürüme mesafesinde, hastenye 2 km, Sarıyer İskelesi'ne 4 km, Hacıosman Metrosu'na 12 km, Maslak'a 14 km, İstanbul Havalimanı'na 30 km, ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 66 km uzaklıkta konumlanıyor.

ZEKERİYAKÖY KUZEYBÜKÜ SOSYAL ALANLAR NELER?

Zekeriyaköy Kuzeybükü'nde sosyal alan olarak;; Spor alanları, çocuk oyun parkı, her eve 2 araçlık kapalı otopark, ve depo alanı bulunuyor.

KUZEYBÜKÜ LANSMANI 15 EKİM SALI GÜNÜ!

Consere imzasıyla Zekeriyaköy bölgesinde çelik yapı güvencesiyle ilk kentsel dönüşüm projesi olan Zekeriyaköy Kuzeybükü'nün lansmanı 15 Ekim Salı günü saat 11:00-13:00 arasında  Zekeriyaköy, Kilyos Sarıyer Yolu no:265 adresinde gerçekleşecek. 

 

WEB: https://www.kuzeybuku.com
TEL: 90 212 385 44 55

Zekariyaköy Kuzeybükü yüzde 40 peşin 15 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

projeye sor



Geri Dön