28 / 04 / 2024

Zekeriyaköy'ün iddialı projesi İrokokonakları'nda 600 bin dolara!

Zekeriyaköy'ün iddialı projesi İrokokonakları'nda 600 bin dolara!

Firma: Penta Otomotiv İnşaat

Proje: İroko Konakları

İroko Konakları 'nda fiyatlar 600 bin dolardan başlıyor, konut alıcılarını satış ofisinde sürpriz ödeme koşulları bekliyor



Zekeriyaköy'de Penta Otomotiv ve İnşaat tarafından inşa edilen  İroko Konakları  2 bin 920 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede;  3+1, 4+1 ve 5+1 konut alternatifleri bulunuyor.


Zekeriyaköy ün iddialı projesi İrokokonakları nda 600 bin dolara!


Kilyos Caddesi'ne 30 metre uzaklıkta yükselen İroko Konakları 6 ikiz villadan meydana geliyor. Projede yer alan 3+1 ve 4+1 daireler 225 metrekare, 5+1 daireler ise 275 metrekare alana sahip.


İroko Konakları 'nda yer alan villaların fiyatları 600 bin dolardan başlıyor, 800 bin dolara kadar yükseliyor. Proje bünyesinde konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde 18 ay 0 faiz imkanından yararlanabiliyor ya da banka kredisi kullanabiliyor.


Zekeriyaköy ün iddialı projesi İrokokonakları nda 600 bin dolara!


Zekeriyaköy İroko Konakları 'nda; otopark, kamera sistemi, yüzme havuzu, güvenlik ve bahçe bulunuyor. Keçe yünü yalıtımın, akıllı bina sisteminin, su deposunun  ve uzaktan kumanda ile ayarlanabilen panjurların mevcut olduğu İroko Konakları'ndan konut sahibi olanlar aldıkları konutun iç dekorasyonunu kendi zevklerine göre yaptırabiliyor, bu uygulamada tüm maliyet Penta Otomotiv ve İnşaat tarafından karşılanıyor. Ücretsiz olan bu uygulamaya; parkeler, mutfak dolapları, şömine mermerleri, jakuzi ve sauna seçimleri dahil.


Ormanada karşısında yükselen İroko Konakları 'nın teslimleri hemen gerçekleşiyor. Lokasyonuyla dikkat çeken İroko Konakları;  Maslak'a 10 dakika, Kilyos Caddesi'nde 30 metre, Levent'e ise 20 dakika mesafede bulunuyor. 


0533 030 80 70

http://www.irokokonaklari.com

Ceren YÖRÜK


projeye sor



Geri Dön