02 / 05 / 2024

Zeki Toçoğlu: Karasu'ya Mavi Bayrak alacağız!

Zeki Toçoğlu: Karasu'ya Mavi Bayrak alacağız!

Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'nu ziyaret etti. Başkan'ı tebrik eden Toçoğlu ziyareti sırasında " Karasu'ya Mavi Bayrak alacağız " dedi




Başkan Toçoğlu Karasu gezisinde önce, AK Parti İlçe başkanlığına uğrayarak geçtiğimiz hafta tekrar ilçe başkanı seçilen Issak Sarı'yı tebrik etti. Toçoğlu," Biz Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Karasu Belediyesinin yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Karasu için verdiğimiz mavi bayrak sözünü tabii ki yerine getireceğiz. Biliyorsunuz mavi bayrak almak için arıtma tesisimizin yapımı devam etmektedir. Bir plajın seçilebilmesi için mavi bayrak yüzme suyu kalite stantlarına uygun olmalıdır. 

Su analizlerinin mavi bayrak talebinde önemli bir yeri vardır. Mavi bayrak uluslar arası düzeyde nitelikli ve sahip olunun niteliklerin sürekliliği kanıtlanmış olan plajlar için geliştirilen bir standardın sembolüdür. Bizde belediye olarak karasu sahilimizin temiz olması için ve atık suların arıtılıp denize akması için yapımı devam eden arıtma tesisimizde önümüzdeki yıl hizmete girecektir" dedi. 


Akşam Haberleri Gazetesi


Geri Dön