01 / 05 / 2024

Zendow PVC Pencere Sitemleri yüksek yalıtım özelliğiyle dikkat çekiyor!

 Zendow PVC Pencere Sitemleri yüksek yalıtım özelliğiyle dikkat çekiyor!

Klasik ve modern tarzın izlerini taşıyan, önceliğini sadelikten yana kullananların tercihi Zendow PVC Pencere Sitemleri, estetik görüntüsünün yanında yüksek yalıtım özelliğiyle de dikkat çekiyor.



Klasik ve modern tarzın izlerini taşıyan, önceliğini sadelikten yana kullananların tercihi Zendow PVC Pencere Sitemleri, estetik görüntüsünün yanında yüksek yalıtım özelliğiyle de dikkat çekiyor. Zendow Sistemi, sistem profilinde kullanılan özel tasarımı ile ısı dengesi sağlayarak yaşanılan tüm mekânların yazın serin, kışın ise sıcak kalmasını sağlıyor


Doğadan esinlenilen 14 farklı zengin renk içeriği ile mekânlara dekoratif bir uyum katan Zendow Sistemi, yuvarlak hatları ve mükemmel PVC dokusuyla sadeliğin eşsiz güzelliğini tasarıma yansıtıyor. Bir pencereden beklenen ses ve ısı yalıtımı, estetik görüntü gibi performans ve görüntüye dair her beklentiyi kusursuzca karşılıyor. Sıcak ve yumuşak çizgileri, yuvarlak hatları ile de yaşam alanları içinde uyum oluşmasını sağlıyor. 


70 mm’lik PVC profili genişliğinde, 5 odacıklı olarak tasarlanan Zendow Sistemi, özel sistemi sayesinde hem dayanıklılığı artırıyor hem de daha fazla aydınlığı bir arada sunuyor. Özel¬likle rüzgâr yolunun fazla olduğu bölgeler¬de bile, statik orta kayıt ve cephe profilleri ile en uygun çözümlere kolaylıkla ulaşılabiliyor. Yüksek ses yalıtımı sayesinde dışarıdan gelen seslerin içeriye girmesini engelleyen Zendow Sistemi, TPE conta sistemi ile de güçlü bir izolasyon sağlıyor. 



Geri Dön