21 / 05 / 2024

Zendow PVC Pencere Sitemleri yüksek yalıtım

Zendow PVC Pencere Sitemleri yüksek yalıtım

Klasik ve modern tarzın izlerini taşıyan, önceliğini sadelikten yana kullananların tercihi Zendow PVC Pencere Sitemleri, estetik görüntüsünün yanında yüksek yalıtım özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

A101’de pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düştü!

A101, indirim konusunda ağustos ayına hızlı bir giriş yapacak. Bu kapsamda, 3 Ağustos’ta pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düşecek. İşte 3 Ağustos 2023 Perşembe A101 fiyat listesi...

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fehmi Şahin ve Mehmet Mustafa Güngör ortaklığında kuruldu.

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi Pendik'te Hüseyin Güder tarafından kuruldu.

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Isalmagomed Bııaslanov ve Merdan Deniz ortaklığında kuruldu.

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile A Abderrahmane C. Djouamaa ve Mohamed Bomace Samake kuruldu.

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedel ile Murathan Baş tarafından kuruldu.

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından açıldı.

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çilem Köksal Sürer tarafından kuruldu.

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıa Arıda tarafından kuruldu.

Araf Restorasyon PVC Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Araf Restorasyon PVC Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Çat tarafından kuruldu.

Zendow PVC Pencere Sitemleri yüksek yalıtım Haberi

Zendow PVC Pencere Sitemleri yüksek yalıtım

Klasik ve modern tarzın izlerini taşıyan, önceliğini sadelikten yana kullananların tercihi Zendow PVC Pencere Sitemleri, estetik görüntüsünün yanında yüksek yalıtım özelliğiyle de dikkat çekiyor. Zendow Sistemi, sistem profilinde kullanılan özel tasarımı ile ısı dengesi sağlayarak yaşanılan tüm mekânların yazın serin, kışın ise sıcak kalmasını sağlıyor


Doğadan esinlenilen 14 farklı zengin renk içeriği ile mekânlara dekoratif bir uyum katan Zendow Sistemi, yuvarlak hatları ve mükemmel PVC dokusuyla sadeliğin eşsiz güzelliğini tasarıma yansıtıyor. Bir pencereden beklenen ses ve ısı yalıtımı, estetik görüntü gibi performans ve görüntüye dair her beklentiyi kusursuzca karşılıyor. Sıcak ve yumuşak çizgileri, yuvarlak hatları ile de yaşam alanları içinde uyum oluşmasını sağlıyor. 


70 mm’lik PVC profili genişliğinde, 5 odacıklı olarak tasarlanan Zendow Sistemi, özel sistemi sayesinde hem dayanıklılığı artırıyor hem...