10 / 05 / 2024

''Zengin Baba Yoksul Baba''nın yazarı doları bitirecek gelişmeyi duyurdu! Hemen buraya bakın!

''Zengin Baba Yoksul Baba''nın yazarı doları bitirecek gelişmeyi duyurdu! Hemen buraya bakın!

İş insanı Robert Kiyosaki, Bitcoin'in 2024'te 120 bin dolara çıkacağını ve yakında altın destekli bir kripto para biriminin gelecekte piyasaya sürüleceğini tahmin ediyor. Değerlendirme tavsiyeleri de verdi.



Kiyosaki'nin tahminleri, ABD dolarının zayıflığına ve küresel ekonomide yaşanabilecek bir resesyona dayanıyor. Kendisi uzun süredir küresel bir resesyon konusunda endişelerini dile getiriyor ve takipçilerine altın, gümüş ve Bitcoin gibi varlıkları satın almalarını öneriyor.

Son zamanlarda Kiyosaki, özellikle Bitcoin'e vurgu yaparak bu çağrılarını tekrarladı. Ayrıca, BRICS ittifakı üyeleri olan Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika'nın altın standardını benimsemeye yönelik adımlarını da destekledi. Bu ülkelerin yakın gelecekte altın destekli bir kripto para birimi piyasaya süreceğini belirtti.

  Zengin Baba Yoksul Baba nın yazarı doları bitirecek gelişmeyi duyurdu! Hemen buraya bakın!

Kiyosaki'ye göre, bu hamle ABD dolarının değerini önemli ölçüde etkileyecek ve hatta küresel rezerv para birimi statüsüne meydan okuyabilecek.

Altın destekli kripto paranın piyasaya sürülmesiyle birlikte finansal dünyada büyük değişiklikler bekleniyor. Yatırımcılar, Kiyosaki'nin önerilerini ve tahminlerini yakından takip ederek bu yeni gelişmelerden faydalanmayı düşünebilirler. 


Geri Dön