Proje Güncel

Zeray Mahal Kartepe'de peşinde yüzde 10 indirim fırsatı! 

Zeray Mahal Kartepe projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutların satışları devam ediyor. Peki Zeray Mahal Kartepe'de fiyatlar ne kadar? İşte projenin tüm detayları...

Zeray Mahal Kartepe projesi, Kartepe'de Sarımeşe mevkiinde Zeray İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede konut satışları devam ediyor. 

Zeray Mahal Kartepe'de 4'er katlı olacak şekilde toplam 15 blok yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 1+1 ve 2+1 konutların satışları tamamlandı. 

Projede konut teslimlerinin gelecek aylarda yapılması planlanıyor. 

Zeray Mahal Kartepe projesinde yer alan 3+1 evlerin büyüklükleri 98 metrekare ile 128 metrekare arasında değişirken, 4+1 evlerin ortalama büyüklüğü 150 metrekare. 

Projede, teraslı, balkonlu ve dubleks daire tipleri yer alıyor. 

Proje, Ankara İstanbul otobanına 2 dakika, Cengiz Topel Havalimanı'na 5 dakika, Ormanya'ya 10 dakika, Bursa İzmir otobanına da 30 dakika mesafede yükseliyor. 

Yeşil ve mavinin bir arada sunulduğu projede, kapalı havuz, hamam, sauna, fitness salonu ve dinlenme alanları gibi birçok sosyal donatı alanı yer alıyor. Projeden ev sahibi olanlara, modern donanımlı ortak yaşam alanları ve ergonomik konut tasarımlarıyla rahatlık ve konfor üst seviyede sunuluyor. 

Yemyeşil bir doğa ve bitki çeşitliliği içinde dört mevsimi kesintisiz şekilde yaşama imkanı sunulan Zeray Mahal Kartepe, Sapanca Gölü'ne de yakın konumuyla dikkatleri çekiyor. 

ZERAY MAHAL KARTEPE MAYIS 2024 FİYAT LİSTESİ

Zeray Mahal Kartepe projesinde yer alan konutların fiyatları 6 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Projede peşin ödemelere yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. Ayrıca, 250 bin TL'sini peşin kalanını 60 ay vadeyle ödeme seçeneği de bulunuyor. 

Web: https://www.zerayinsaat.com.tr/

Tel: 444 91 41

Tahincioğlu'ndan Bodrum'a yeni proje! Nidapark Çamlık ön talep topluyor!

Evo Life Kartal satışta! Yeni proje! 

Asce Zenith satışta! Hemen teslim tapu fırsatıyla!