03 / 05 / 2024

Zeray Miracle Garden satışta! Yeni proje...

Zeray Miracle Garden satışta! Yeni proje...

Firma: Zeray İnşaat

Zeray İnşaat'ın yeni projesi Miracle Garden satışa çıktı. İşte Miracle Garden projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...



NTV'de yer alan detaylara göre, 17.510 metrekare alan üzerinde yükselecek ve 256 üniteden oluşan Zeray Miracle Garden lansmana özel avantajlarla satışa çıktı.

İhtiyaca yönelik birbirinden farklı konut tiplerde, 1+1'den 4+1'e kadar toplam 256 konut inşa edilecek.

İç mimarisi özel olarak tasarlanan projede bulunan kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness, hamam gibi sosyal alanlar sayesinde Miracle Garden, tüm yaşamsal olanakları kendi içinde sağlayabilen, mahremiyet ve güvenliği üst seviyede tutan özel bir proje olarak fark yaratacağa benziyor.

Zeray Miracle Garden satışta! Yeni proje...

Büyüleyici bir yaşam vaadi ile şehrin kalbinde hayata geçirilen Miracle Garden, ormanın ortasında  şelaleleri, rengarenk peyzaj alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile benzersiz dinlenme ve keyif alanları gibi imkanlar da sağlıyor.

Birçok ayrıcalığın bulunduğu projede açık hava spor alanlarının yanı sıra her detayı özenle düşünülmüş sosyal alanlarda, isteyenler yeni bir hobiyi deneyimlerken, dileyenler de tutkularını sevdikleri ile beraber yaşama şansını buluyor.

Zeray A.Ş. pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aytül Ayhan, Miracle Garden projesine yönelik yaptığı değerlendirmede, bugüne kadar geliştirdikleri projelerle hem binlerce vatandaşı ev sahibi yaptıklarını, hem de projelerin yer aldığı bölgelerin çehresini ihya ederek nitelikli birer yaşam merkezi haline gelmelerine destek olduklarını vurguladı.

Ayhan, projenin lokasyonuna ilişkin "Başiskele, Kocaeli'nin yıldızı parlayan ve her geçen gün değeri katlanarak artan bir lokasyonu olarak ön plana çıkıyor. Yeni projemiz, Kocaeli'nin gözde ilçesinde tabiat ile iç içe bir konumda bulunuyor" diye belirtti. 

Zeray Miracle Garden satışta! Yeni proje...

Zeray Miracle Garden, şehirden uzaklaşmadan doğanın yanı başında yaşamak isteyenlerin tercihi olacağını ifade eden Ayhan, "Projemiz, sakinlerinin ihtiyaç duyduğu bütün ayrıntılara cevap vermesinin yanında vadettiği yüksek prim potansiyeli ile de yatırımcıları cezbedecektir" diye belirtti.

Bugüne kadar hayata geçirdikleri tüm projelerin geleceğe miras bırakacakları projelerin teminatı olduğuna dikkat çeken Aydın, "İnanıyoruz ki Zeray Miracle Garden'da Kocaeli'nin simge konsept projeleri arasındaki yerini alacaktır" diye konuştu.

61 ile 220 metrekare aralığında uzanan farklı seçeneklerin bulunduğu projede fiyatlar 2.014.595 TL den başlıyor.

Detaylı Bilgi İçin; 444 91 41

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Karayolları, Ankara'da konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!


Geri Dön