Yeni Projeler

Zeray'dan 2 bin konutluk yeni proje geliyor!

Zeray, yaptığı açıklamada Kocaeli'de 400 milyon dolarlık yeni konut projesi için imzaların atıldığını duyurdu. 2 bin konutun yer alacağı projenin teslimlerinin 2027 yılının ilk çeyreği gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Zeray, yaptığı açıklamada Kocaeli'de 400 milyon dolarlık yeni konut projesi için imzaların atıldığını duyurdu. 

Zeray tarafından yapılan açıklamada "Marmara bölgesinin tek parselde bulunan en büyük arazilerinden bir tanesinde proje geliştirmek üzere taraflarla anlaşma imzaladı. Bu yeni proje, modern mimarisi ve sürdürülebilir yaşam alanlarıyla kentin siluetine yeni bir soluk getirecek. Yatırımcılara yalnızca yaşam alanı değil, aynı zamanda yüksek katma değerli yatırım imkanı sağlayacak. Modern tasarımı, geniş yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla proje, bölgeye değer katmanın dışında, yatırımcılara da yüksek kazanç potansiyeli vaat ediyor. Yatırımcılar, projenin sunmuş olduğu avantajlardan faydalanarak, söz konusu bölgenin gelişimine ortak olacak ve uzun vadede değerlenen bir yatırımın sahibi olacak. Bu yeni proje hem yaşam kalitesini hem de yatırım değerini maksimize etmek üzere tasarlanıyor. Müşteri kitlemizin, yatırım alışkanlıklarını da yakından takip ediyoruz. Yatırım tercih hakkını bizden yana kullanan ve başka bir süreçte ofisimizi ziyaret eden her müşterimiz yaşamış olduğu pişmanlığını dile getiriyor. Çünkü bunun içinde proje özelliklerimizin yanı sıra marka değerimizin sağlamış olduğu yüksek kazanç getirisi var" dedi.

ARSANIN DEĞERİ 100 MİLYON DOLAR

Söz konusu anlaşmadan sonra yapılan açıklamada, "Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, konut yatırımları, istikrarlı büyüme ve yüksek getiri potansiyeli ile en kazançlı ve önemli yatırımlar arasında yer alıyor. Güncel satış ve stok verileri, ihtiyaç analizleriyle değerlendirildiği zamankonut piyasasının canlı bir potansiyel barındırdığını ve yatırımcılar için sunduğu fırsatları da gözler önüne seriyor. Ayrıca konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yapan sektör uzmanları ve ekonomistler, konut piyasasının geleceğine dair olumlu görüşlerini dile getirmekte, bu da yatırımcılar için büyük bir güven kaynağı oluşturuyor. Yaklaşık olarak 2 bin konuttan oluşacak olan projemiz, bugün itibarıyla 100 milyon dolar değerindeki arsada yükseliyor. Söz konusu bu projenin günün koşullarında yatırım değeri ise 400 milyon dolar seviyesinde. Kalitemizden ödün vermeyen proje donanım ve niteliklerimizi daha geniş bir kitleye hitap ederek kendi bünyemizde erişilebilir ödeme planları ile bölgenin konut ihtiyacını gidermeye yönelik sorumluluk almayı sürdürüyoruz. Kentin dokusu ve mimarisi bakımından kalbi konumda yer alan projemizde ZERAY tasarımı ve mimari dokunuşu olacak. Adeta yeni bir merkez inşa edilecek" ifadeleri kullanıldı. 

"İSTİHDAM VE EKONOMİYE KATKI SAĞLAYACAK"

Zeray tarafından yapılan açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı: "Bu projemiz, bölgeye ciddi bir istihdam kaynağı sağlayacak ve ekonomik bir canlılık da getirecek. Talebin artış gösterdiği arzın düştüğü bu dönemde, firmamız aktif şekilde sektörde başrol oynayarak büyüme ve gelişime yönelik ivme kazanıyor. Söz konusu bu anlaşma, şirketimizin vizyonunu ve bölgeye olan inancını yansıtmakta olup, projenin başarısına olan güvenimizi de  pekiştiriyor. Yatırımcılarımız ve bölge sakinleri için inşa edeceğimiz z bu projede yer almak isteyen herkesi, satış lansmanımıza davet edeceğiz. Projenin ön görülen başlangıç tarihi 2025'in ilk çeyreği olup teslimi 2027'nin ilk çeyreği olarak planlıyoruz"

Emeklilere müjde şimdi geldi.. Tarih resmen duyuruldu

Merkez Bankası resmen açıkladı deprem... Dolar 37 TL...

Vergi ödemeleri için son 7 gün! MTV'nin ikinci taksit ödemesi 31 Temmuz'da sona erecek...