30 / 04 / 2024

Zeus Park Gold Villaları'nın teslimi Haziran 2016'da!

Zeus Park Gold Villaları'nın teslimi Haziran 2016'da!

Zeus Park Gold Villaları isimli yeni projenin, tesliminin önümüzdeki Haziran 2016'da gerçekleşeceğini kaydeden Feride Atılgan, projenin sosyal tesis alanları 4 adet havuzu ve güvenlikli bir proje olması ile göz dolduracağını söyledi.



Kuşadası Davutlar'da 1979 yılından bu güne inşaat sektöründe faaliyet gösteren Filiz İnşaat, iç pazara yönelik yaptığı gayrimenkullerle göz dolduruyor. Firma ve yatırımları hakkında bilgi veren Filiz İnşaat Satış Koordinatörü Feride Atılgan, "Taşeronluğunu yaptığımız farklı inşaatlar var. Genelde kendi projelerimizi yapıyoruz. Şu an 31 Ocak 2016 tarihinde teslimi gerçekleşecek 50 adetten oluşan Zeus Park Villaları projesine başladık. Bu yatırımın birçoğu satıldı ve sadece 2 adet kaldı. Bu projenin dışında Mayıs 2015 tarihinde 73 adetten oluşan denize 650 metre mesafedeki Zeus Park Gold Villaları'nın temeli atılacak" dedi.

 

BEĞENİ TOPLUYOR 

Müşteri portföylerinin genelde iç pazara odaklı olduğunu belirten Filiz İnşaat Satış Koordinatörü Feride Atılgan,  İzmir  yoğunluk olmak üzere İstanbul ve Ankara'dan yoğun talep aldıklarını belirtti ve ekledi: "Büyük beğeni toplayan projelerimiz birçok firmanın da dikkatini çekiyor. Bizden dış pazara yönelik özel proje üretmemizi istiyorlar. Onların görüşmeleri de devam ediyor. Talep kesin olduğu taktirde bu tur yatırımlara da başlayacağız" dedi. Atılgan şöyle devam etti: "Bunların dışında, Zeus Park Gold Villaları projesi tamamlandıktan sonra 11 tane tek villadan oluşacak başka bir proje ile yine, Denize 50 metre mesafede 27 adet 1 + 1 projelerinin de gündemimizde."


Yeni Asır Ek


Geri Dön