21 / 05 / 2024

Kuşadası Davutlar Zeus Park Gold Villaları projesi

Kuşadası Davutlar Zeus Park Gold Villaları projesi

Zeus Park Gold Villaları isimli yeni projenin, tesliminin önümüzdeki Haziran 2016'da gerçekleşeceğini kaydeden Feride Atılgan, projenin sosyal tesis alanları 4 adet havuzu ve güvenlikli bir proje olması ile göz dolduracağını söyledi.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Kuşadası Merry Otel 22.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi, Kuşadası Davutlar'da yer alan Merry Otel'i 22 milyon 365 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kuşadası Asayra Termal Otel Spa 40 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Davutlar Mahallesi, 718 ada 1 parselde yer alan oteli 40 milyon TL'ye satıyor...

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi, Köyaltı mevkiinde yer alan gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kuşadası Belediyesi'nden taşınmazlarla ilgili önemli karar!

Kuşadası Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan toplantısı Kuşadası Belediyesi Davutlar Hizmet Binası’nda yapıldı. Kuşadası Belediyesi’ne ait 49 adet taşınmaza ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun oylanması oldu.

Kuşadası'nda yol yapım çalışmaları başladı!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Davutlar Mahallesi Kalkan Sokak'ta sathi kaplama asfalt dökümü için zemin düzenleme çalışmalarına başladı.

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Kuşadası sahili kanalizasyona kavuşuyor!

AYDIN'IN turistik ilçesi Kuşadası'nda Güzelçamlı ve Davutlar sahil hattı kanalizasyona kavuşuyor. İşte ayrıntılar...

Kuşadası sahilinin altyapısı yenileniyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki Güzelçamlı ve Davutlar sahil hattında başlattığı kanalizasyon çalışmalarını 18 ayda tamamlayacak.

Kuşadası'na 9 yeni park!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hacıfeyzullah, Ege, İkiçeşmelik, Davutlar ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde yapım işlemi süren 9 yeni parkın 4’ünde çalışmalar son aşamaya geldi.

Kuşadası Davutlar'da yol çalışmaları başlıyor!

Vatandaşlarla bir araya gelen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı sorun ve önerileri dinleyerek not aldı. Kayalı, yol yapım çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kuşadası'nda jeotermal için çalışmalar başladı!

Kuşadası'nda jeotermal için ilk adım atıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Davutlar’da yer alan belediyeye ait jeotermal kuyularda incelemelerde bulunarak konunun uzmanları ile görüş alışverişinde bulundu.

Kuşadası Davutlar Zeus Park Gold Villaları projesi Haberi

Kuşadası Davutlar Zeus Park Gold Villaları projesi

Kuşadası Davutlar'da 1979 yılından bu güne inşaat sektöründe faaliyet gösteren Filiz İnşaat, iç pazara yönelik yaptığı gayrimenkullerle göz dolduruyor. Firma ve yatırımları hakkında bilgi veren Filiz İnşaat Satış Koordinatörü Feride Atılgan, "Taşeronluğunu yaptığımız farklı inşaatlar var. Genelde kendi projelerimizi yapıyoruz. Şu an 31 Ocak 2016 tarihinde teslimi gerçekleşecek 50 adetten oluşan Zeus Park Villaları projesine başladık. Bu yatırımın birçoğu satıldı ve sadece 2 adet kaldı. Bu projenin dışında Mayıs 2015 tarihinde 73 adetten oluşan denize 650 metre mesafedeki Zeus Park Gold Villaları'nın temeli atılacak" dedi.

BEĞENİ TOPLUYOR 

Müşteri portföylerinin genelde iç pazara odaklı olduğunu belirten Filiz İnşaat Satış Koordinatörü Feride Atılgan, İzmir yoğunluk olmak üzere İstanbul ve Ankara'dan yoğun talep aldıklarını belirtti ve ekledi: "Büyük beğeni toplayan projelerimiz birçok firmanın da...