29 / 04 / 2024

Zey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Zafer Yıldırım, Zerrin Yıldırım, Zeynep Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta arıyer, Büyükdere Caddesi, Orjin Maslak İş Merkezi'nde kuruldu.



Zey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Zafer Yıldırım, Zerrin Yıldırım, Zeynep Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu. 


Zey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkulün işletilmesi, kiraya verilmesi vb. konularda yatırım ve yönetim faaliyetlerinde bulunmak.Yurt içinde ve yurt dışında ve ilân edilmiş ve edilecek turizm alan ve bölgelerinde otel, motel, tatil köyü, turistik tesisleri, kitle turizminin gerektirdiği beslenme ve eğlence gereksinmelerini bağımsız olarak karşılayabilecek nitelikte lokanta, gazino, cafe bar,  plâj ve benzeri yerleri, sağlık turizmi ile ilgili rehabilitasyon ve turistik amaçlı spor tesisleri ve binaları tesis ve inşa etmek ve her türlü turizm yatırımlarında bulunmak ve bunları işletmek, işlettirmek, satın almak ve satmak, kiralamak ve kiraya vermek. Yurt içi ve yurt dışı kuruluş ve kuruluşlarından kısa ve uzun vadeli krediler almak ve kullanmak, yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarda bulunmak. Yurt içinde ve yurt dışında yatırım yapmak, şirket, şube açmak veya kurulmuş ve faaliyette bulunan şirketlere iştirak etmek ve iştirak amaçlı elde tutmak.  Şirket, amacını gerçekleştirmek için aşağıdaki faaliyetleri gerçekleştirebilir: a)  Amaç ve konusuna ilişkin olarak tesisler kurabilir, işletebilir, kiralayan ve kiracı olarak kiralayabilir; b) Şirket amaç ve konusu ile ilgili alanlarda lisanslar, kullanım hakları, patentler, telif hakları, dağıtım hakları, icatlar,  ticari markalar, ticari unvanlar, know-how, ticari haklar, ve danışmanlık hizmetlerini satın almak, satmak, takas etmek; c) Her türlü gayrimenkul, ayni hak ve taşınır mal alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, her türlü aracı alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, bunlar üzerinde Şirket lehine ve aleyhine irtifak ve intifa hakkı tesis edebilir ve tasarrufta bulunabilir, söz konusu hakları kullanabilir ya da iptal ettirebilir, ipotek, garanti ya da kefalet karşılığı bankalar ya da üçüncü kişilerden borç ve kredi alabilir, verebilir ya da borç ve kredi verilmesi karşılığı ipotek, garanti ya da kefalet kabul edebilir, üçüncü kişiler lehine ipotek verebilir. d) Şirketin faaliyetleri için gerekli addedilen her türlü ticari, finansal ve endüstriyel faaliyet ve işlemleri yapabilir. 


Zey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Sarıyer, Büyükdere Caddesi, Orjin Maslak İş Merkezi, 27/13/77. 


Geri Dön