14 / 05 / 2024

Zey Gayrimenkul adres

Zey Gayrimenkul adres

Zey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Zafer Yıldırım, Zerrin Yıldırım, Zeynep Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta arıyer, Büyükdere Caddesi, Orjin Maslak İş Merkezi'nde kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Polat Gayrimenkul'de üst düzey iki atama!

Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde iki üst düzey atama yapıldı. Bu kapsamda, Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı ve Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine yeni isimler atandı.

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Akyüz ve Ömer Zeyrek ortaklığında kuruldu.

Vatikan'da usulsüz gayrimenkul alımı skandalı!

Vatikan'da yargı makamları, bir dönem üst düzey görevleri üstlenen, fakat ismi yolsuzluk skandalında olan Kardinal Giovanni Angelo Becciu dahil 10 kişi için yargılanma kararı verdi. Becciu'nun ismi gayrimenkul alımında bir yolsuzlukla anılıyor.

Türkiye, koronaya rağmen yabancı gayrimenkul yatırımcısının gözdesi!

Gayrimenkul sektörüne yön veren tüm paydaşlar ile sektörün üst düzey yöneticilerinin bir araya geldiği RE360Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nın dördüncüsü online olarak düzenlendi.

Gayrimenkul sektörünün 3'te birini kadınlar oluşturuyor!

Maskülen Sektörde Kadın Olmak araştırmasına göre, 3'te biri kadın olan gayrimenkul sektöründe kadınların yüzde 36,7'si üst düzey yönetici olmak, yüzde 15,6'sı tepe yönetici, yani CEO ya da genel müdür olmak, yüzde 20,6'lık kesim de kendi işini kurmak istiyor...

Gayrimenkul borsası yabancı yatırımcının radarında!

Çalışmalarında sona gelinen gayrimenkul borsası, yabancı yatırımcının radarına girdi. GABORAS Genel Müdürü Kurtuluş Altun, Londra Borsası'nda GABORAS'ın konuşulduğunu, uluslararası ilginin arttığını ve Türkiye'de çok üst düzey toplantılar gerçekleştirildiğini açıkladı. 

İleri Düzey Satış Pazarlama ve Gayrimenkul Değerleme Semineri 12 Aralık'ta!

GDR Gayrimenkul Danışmanlık İleri Düzey Satış Pazarlama ve Gayrimenkul Değerleme Semineri düzenliyor. İleri Düzey Satış Pazarlama ve Gayrimenkul Değerleme Semineri 12 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Esas Gayrimenkul' yönetiminde yeni isimler!

Esas Gayrimenkul'ün üst düzey yönetiminde iki atama gerçekleşti. Gayrimenkul fırsatlarını yakından takip eden şirketin yeni bağımsız yönetim kurulu üyeleri Alison Rehill Erguven ve Cenk Arson oldu.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Zey Gayrimenkul adres Haberi

Zey Gayrimenkul adres

Zey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Zafer Yıldırım, Zerrin Yıldırım, Zeynep Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu. 


Zey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkulün işletilmesi, kiraya verilmesi vb. konularda yatırım ve yönetim faaliyetlerinde bulunmak.Yurt içinde ve yurt dışında ve ilân edilmiş ve edilecek turizm alan ve bölgelerinde otel, motel, tatil köyü, turistik tesisleri, kitle turizminin gerektirdiği beslenme ve eğlence gereksinmelerini bağımsız olarak karşılayabilecek nitelikte lokanta, gazino, cafe bar,  plâj ve benzeri yerleri, sağlık turizmi ile ilgili rehabilitasyon ve turistik amaçlı spor tesisleri ve binaları tesis ve inşa etmek ve her türlü turizm yatırımlarında bulunmak ve bunları işletmek, işlettirmek, satın almak ve satmak, kiralamak ve kiraya vermek. Yurt içi ve yurt dışı kuruluş...