01 / 05 / 2024

Zeybek Emlak Ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!


Zeybek Emlak Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de Nuri Akın, Münip Yücel ve İsmail Aydın Günter ortaklığında kuruldu.



Zeybek Emlak Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de Nuri Akın, Münip Yücel ve İsmail Aydın Günter ortaklığında kuruldu.

Zeybek Emlak Ve Yönetimi Anonim Şirketi konusu:
Şirketlerin stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje, ticari marka ve imtiyaz ve benzeri yönetim hizmetleri konularında danışmanlık yapmak, İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetlerindeerinde her bulunmaktır.er oluşturulması ve işletilmesini yapmaktır. Gayrimenkul imal ve inşası, ticareti, alımı-satımı, kiralanması, kiraya verilmesi ve bunlar üzerinde her türlü projeler oluşturulması ve işletilmesini yapmaktır.atın Şirket, yukarıda yazılı amaçlarının gerçekleştirilmesi için aşağıda belirtilen işleri de yapabilir:atsız ödünç alma 1. Şirketlerin aracılık yapmamak kaydıyla tahvillerini satın almak, her türlü finansmanını üstlenmek veer şirketlere devir bunlarla faizli faizsiz teminatlı teminatsız ödünç alma işlemleri yapmak. Bu şirketlerin satıştan doğan her çeşit alacaklarını devir almak bunları diğer şirketlere devir veya ciro etmek,veya kontrol etmek. Ana sözleşmesinde yazılı olan işler.
 


Geri Dön