29 / 04 / 2024

Zeydan Karalar: Seyhan'ın önemli bir bölümünün kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Zeydan Karalar: Seyhan'ın önemli bir bölümünün kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Seyhan Belediyesi'nde arife gününün idari tatil olması nedeniyle haftanın son iş gününde bayramlaşma töreni yapıldı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan'ın önemli bir bölümünün dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti...






Belediyenin işletme binası fuayesinde yapılan bayramlaşma töreninde konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tüm çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. 

Karalar, "Meclis üyeleri, çalışanları yöneticileri ile bir aile olmalıyız Aile olursak başarırız. Bir yerde insanların birbirine inançları varsa orada başarı olur. Hedefimiz Seyhan'ı dönüştürmektir, güzelleştirmektir. Yaşanabilir bir ilçe haline getirmektir. 

Öyle bir Seyhan oluşturacağız ki: hepiniz (Bu işi biz hep birlikte yaptık) diye gurur duyacaksınız" dedi. Geçen hafta yaptığı  Ankara  ziyaretiyle ilgili bilgi de veren Karalar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve  TOKİ  yetkilileri ile görüştüğünü belirterek, "Seyhan'ın önemli bir bölümünün dönüştürülmesi gerekli. Seyhan'ın güneyinde Barbaros. Yenibey Hürriyet, Şehitduran, Mestanzade, Havuzlubahçe ve belki biraz Dağılıoğlu mahallelerini çözmeye çalışacağız" diye konuştu. Meclis üyeleri ve belediye personeli ile tek tek bayramlaşan Karalar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda da önemli etkinlikler düzenleyeceklerini açıkladı. 



Adana Beş Ocak


Geri Dön