28 / 04 / 2024

Zeynep Gülşen kimdir?

Zeynep Gülşen kimdir?

Zeynep Gülşen, YEM Etkinlikler Bölümü Yöneticiliği’ne atandı. Peki, Peyzaj Mimarı Zeynep Gülşen kimdir? Zeynep Gülşen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Zeynep Gülşen...



Zeynep Gülşen kimdir?

Zeynep Gülşen, 1984 yılında Adana'da doğdu. 2002 yılında Tarsus Amerikan Koleji'ni bitirerek Istanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü'ne girdi. 


Bu süreçte burslu değişim ögrencisi olarak A.B.D'de 1 yıl Clemson Üniversitesi'nde eğitimini sürdürdü.  Mezun olduğu yıl İstanbul Bilgi Üniversitesi Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programi'na başladı. 


Ardından, 2008 yılında Domus Academy'ye kabul edildi ve Roma'da "Kültürel Deneyim Tasarımı ve Yönetimi" konulu yüksek lisans programını tamamladı.


DS Mimarlık, Arzu Nuhoglu Peyzaj Tasarım Ofisi, Yalova Karaca Arboretumu, UIA İstanbul, İKSV, Yapı-Endüstri Merkezi, MEDFilm Festival Roma ve Xister ofislerinde staj ve part time calışmalarında bulunmuş, eğitim hayatı boyunca çeşitli atölye çalışmalarına katılmış, AEGEE-İstanbul üyeligiyle yurtiçi ve yurtdışında kültürel projelerde yer almıştır. 


Nisan 2010'da Eğitim ve Etkinlikler Sorumlusu olarak başladığı kariyerine aynı kurumda Ocak 2014'ten beri Etkinlikler Yöneticisi olarak devam etmekte, mimarlık-tasarım-yapı sektörüne ilişkin eğitim ve etkinlik projelerinin içerik, iletişim ve operasyonlarını yönetmektedir.



YEM Etkinlikler Bölümü Yöneticiliği’ne Zeynep Gülşen atandı!





Geri Dön