10 / 05 / 2024

yem etkinlik etkinlikler yöneticisi Zeynep Gülşen

yem etkinlik etkinlikler yöneticisi Zeynep Gülşen

Zeynep Gülşen, YEM Etkinlikler Bölümü Yöneticiliği’ne atandı. Peki, Peyzaj Mimarı Zeynep Gülşen kimdir? Zeynep Gülşen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Zeynep Gülşen...

Yem fiyatları aldı başını gidiyor! Yetiştiriciler kara kara düşünüyor

Döviz kurundaki yükselişten dolayı, son günlerde yeme iki kez zam uygulandı. Süt yeminin çuval fiyatı 450 TL'ye erişti. Besiciler gerek kendilerini gerekse de yem sektörünü Kurban Bayramı bitiminde çok daha kötü günlerin beklediğini ifade etti.

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! Tek tek rakamlar açıklandı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilen Elazığ'da çiftçilere ödenen destek tutarları peş peşe açıklandı.Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! 

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Çiftçiler hemen bakın! Yem fiyatları düşecek mi? Yem fiyatları ne kadar oldu? 16 Şubat 2023 yem fiyat listesi

Son zamanlarda hububat üretiminde artışların yaşanması ve hayvan varlığında düşüşlerin meydana gelmesi akıllara ''yem fiyatları düşecek mi?'' sorusunu getirdi. Peki bu durum yem fiyatlarını nasıl etkileyecek? Yem fiyatları düşecek mi? 16 Şubat 2023 yem fiyat listesi.

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuthan Ülgen tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Mazot, gübre ve yem desteğinde son dakika! Bakan Kirişci resmen açıkladı! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçilere verdikleri desteklerde sadeleştirmeye gideceklerine, ayni olarak sağlayacakları mazot, gübre ve yem desteğinden çiftçilerin verilecek kartlar aracılığıyla faydalanabileceklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar... 

Toprak Mahsulleri Ofisi mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

TMO'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, Ofis, mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

Çiftçiden alınan süte gelen zamlardan sonra yem fiyatlarına da zam geldi! 14 Mayıs yem çuvalı fiyat listesi

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt litre fiyatına zam yaparak litresini 7 lira 50 kuruş olarak belirledi. Mart, nisan ve mayıs aylarında verilen 1 liralık destekleme primi tekrar 20 kuruşa indirdi. 15 mayıs'ta geçerli olacak yeni tarifenin hemen ardından yem fiyatlarına da zam geldi.

Tarım Kredi yem fiyatlarına 6 gün arayla bir zam daha yaptı! İşte 21 Nisan 2022 yem fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri, yem fiyatlarına çuval başı 15 TL zam yaptı. Peki yem fiyatları ne oldu? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yem fiyatlarında indirim müjdesi kısa sürdü! Yüzde 30 zam yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yemde verilen indirim müjdesi uzun sürmedi. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından hammade ve kurdaki artışlar neden gösterildi yem fiyatlarına yüzde 12 indirimden sonra yüzde 30'luk zam uygulandı...

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Evren Altınkurt tarafından kuruldu.

yem etkinlik etkinlikler yöneticisi Zeynep Gülşen Haberi

yem etkinlik etkinlikler yöneticisi Zeynep Gülşen

Zeynep Gülşen kimdir?

Zeynep Gülşen, 1984 yılında Adana'da doğdu. 2002 yılında Tarsus Amerikan Koleji'ni bitirerek Istanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü'ne girdi. 


Bu süreçte burslu değişim ögrencisi olarak A.B.D'de 1 yıl Clemson Üniversitesi'nde eğitimini sürdürdü.  Mezun olduğu yıl İstanbul Bilgi Üniversitesi Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programi'na başladı. 


Ardından, 2008 yılında Domus Academy'ye kabul edildi ve Roma'da "Kültürel Deneyim Tasarımı ve Yönetimi" konulu yüksek lisans programını tamamladı.


DS Mimarlık, Arzu Nuhoglu Peyzaj Tasarım Ofisi, Yalova Karaca Arboretumu, UIA İstanbul, İKSV, Yapı-Endüstri Merkezi, MEDFilm Festival Roma ve Xister ofislerinde staj ve part time calışmalarında bulunmuş, eğitim hayatı boyunca çeşitli atölye çalışmalarına katılmış, AEGEE-İstanbul üyeligiyle yurtiçi ve yurtdışında kültürel projelerde yer almıştır. 


Nisan 2010'da Eğitim ve Etkinlikler Sorumlusu olarak başladığı kariyerine aynı kurumda Ocak...