02 / 05 / 2024

Yem fiyatlarında indirim müjdesi kısa sürdü! Yüzde 30 zam yapıldı!

Yem fiyatlarında indirim müjdesi kısa sürdü! Yüzde 30 zam yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yemde verilen indirim müjdesi uzun sürmedi. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından hammade ve kurdaki artışlar neden gösterildi yem fiyatlarına yüzde 12 indirimden sonra yüzde 30'luk zam uygulandı...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Şubat tarihinde gerçekleştirdiği açıklamada Tarım Kredi’nin yem fiyatlarında yüzde 12 indirim uygulanacağını belirtmişti. Fakat kurlardaki ve hammadedeki yükselişler sebebiyle bu müjde uzun sürmedi.

Yem fiyatlarında indirim müjdesi kısa sürdü! Yüzde 30 zam yapıldı!

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yem fiyatlarıyla ilgili yeni bir düzenleme yapıldı. Buna göre yem fiyatları zamlandı. 

Peki zam fiyatları ne kadar zamlandı? Tarım Kredi Kooperatifleri konuyla ilgili ne açıklama yaptı? İşte ayrıntılar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön