25 / 07 / 2024

Yem fiyatlarında indirim müjdesi kısa sürdü! Yüzde 30 zam yapıldı!

Yem fiyatlarında indirim müjdesi kısa sürdü! Yüzde 30 zam yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yemde verilen indirim müjdesi uzun sürmedi. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından hammade ve kurdaki artışlar neden gösterildi yem fiyatlarına yüzde 12 indirimden sonra yüzde 30'luk zam uygulandı...




202 TL'YE DÜŞEN SÜT YEMİ 265TL'YE YÜKSELDİ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yüzde 12 indirimden sonra Tarım Kredi’de 202 TL'ye düşen 21 protein süt yemi arka arkaya uygulanan zamların ardından 265 TL'ye yükseldi. 

Yem fiyatlarında indirim müjdesi kısa sürdü! Yüzde 30 zam yapıldı!

ÇİFTÇİNİN TALEPLERİ ZAMANINDA KARŞILANMADIĞI İÇİN ZAMLI FİYATTAN SATILIYOR

Milli Gazete'den Sadettin İnan'ın haberine göre; öte taraftan yetiştiricilerin ilettiği şikayetlere göre, Tarım Kredi Kooperatifleri'nin yetiştiricinin yem talebini yoğunluk sebebiyle zamanında karşılayamadığı belirtilirken, faturanın da yetiştiriciye kesilmesine tepkiler yükseldi. Yetiştirici siparişini verdiği gün yemini teslim alamazken, teslim edildiği günde de zamlı fiyattan satışının yapılması mağduriyete neden oluyor.

Son dakika! Doğal gaz yardımı tarihi açıklandı!

TOGG -40 derece testini geçti! Milyonlara sevindiren haber!

Araç sahiplerine müjde! Motorin ve benzine 4 TL İndirim geliyor...

Sigara fiyatlarına zam geldi! En ucuzu 23,50 TL! İşte güncel sigara fiyatları...

Bakan Kirişçi duyurdu! Paralar hesaplara yatırıldı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön