28 / 04 / 2024

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 



İstihdam ve kira yardımları da dahil olmak üzere pek çok farklı kurum ve kuruluştan deprem bölgesine yardım ediliyor. Bu kapsamda online etkinlik platformu olarak bilinen biletininal platformu da kendisinden bahsettiren bir haberle öne çıktı. Şirket deprem dolayısıyla zarar gören kişiler için iş imkanı ve kira yardımı kapsamında yardım edeceğini duyurdu. Şirket 10 kişi için ofislerinin olduğu Bursa ve İstanbul’da tercihe göre iş verileceğini duyurdu. 10 kişi için tüm hakların olacağı ve ek olarak 1 sene boyunca da kira desteğinin yapılacağı bildirildi. 

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Etkinlik platformundan istihdam ve kira yardımı

Biletininal platformu, depremzedeler için yardım planlarını duyurdu. Işe alım desteği kapsamında desteklerin sürdürülme kararı verildiği açıklandı. Şirketin yaptığı açıklamada mağdur olan 10 kişi için yapılması planlanan yardımlardan bahsedildi. Tercihe bırakılan İatanbul ya da Bursa ofislerinde iş verilen 10 kişiye aynı zamanda da 1 sene boyu sürecek kira yardımı yapılacak olması pek çok kişinin ilgisini çekiyor. 

Büyük deprem felaketi sonrasında yaşanılan yıkıcı sonuçlar için iyileştirme yönünde çalışmalar tüm hızıyla sürmekte. Iyileştirme kapsamında yapılan yardımları destekleyen ve elini taşın altına koyan firmadan CEO olarak görev yapan Ulaş Uslu açıklamasında ‘’Depremden etkilenen vatandaşlarımızın hayatlarına dokunacak kalıcı desteklere ihtiyaç duyulan bir döneme giriyoruz. İstihdam desteğimiz yazılım, dijital pazarlama, sosyal medya, kurumsal müşteri temsilcisi, operasyon, müşteri hizmetleri, gişe hizmetleri, muhasebe ve finans departmanlarımızın tamamı için geçerli olacak’’ dedi. 
 


Geri Dön