08 / 05 / 2024

Zeytinada Butik Otel, Avrupa'dan kalite ödülü aldı!

Zeytinada Butik Otel, Avrupa'dan kalite ödülü aldı!

37 ülkeyi geride bırakn Zeytinada Otel iki önemli turizm ve hizmet ödülüy­le Türk turizm sektörünün de dünyaya tanıtımını yaptı...



Butik otel Zeytinada, turizmde Avrupa’dan kalite ödülü almaya hak kazandı. Madrid’den gelen New Mil­lenium Turizm ve Hizmette Üstün Kalite Ödülü ve Paris’te düzenlenen World Ouality Commitment 2012’den ödülle döndü. Bodrum Torba’da bu­lunan Zeytinada Otel, İspanya Mad­rid ve Fransa’nın başkenti Paris’te dü­zenlenen uluslarası turizm yarışma­larında iki ödül almaya hak kazandı.


37 ülkeyi geride bıraktı


Türkiye’nin en beğenilen butik otellerinden biri olan Zeytinada Otel, iki önemli turizm ve hizmet ödülüy­le Türk turizm sektörünün de dünyaya tanıtımını yaptı.

Zeytinada Otel’e, Ticaret Liderleri Kulübü’nce Madrid’de turizm kalite ödülü verildi. 37’nci Uluslararası Avrupa Turizm Otelcilik En iyi Kalite Ödülü’nü alan otelin yöneticile­rine, düzenlenen törende bir diploma ve bronz bir kupa-heykel ve iş mükemmelliği için bir altın madalyayı içeren ödüller verildi.

Kalite ve hizmet anlayışı misafirlerine özenli yaklaşımı, çevreye, doğaya ve yaşadığı coğrafyanın saygılı duruşu ile fark yaratan Zeytinada Otel, Paris’te ise World Quality Commitment 2012’de ödül kazandı. Zeytinada Otel, yanşmalarda 37 ülkeden katılan rakiplerini geride bıraktı.

Zeytinada Otel Genel Müdürü Alişir Şahin, bu ödüllerin kendilerini misafirleri için daha da iyi şeyler yapmaya motive ettiğini belirterek "Uzun yıllardır sürdürdüğümüz üstün hizmet yaklaşımımızın böyle önemli ödüllerle taçlandırıldığını görmek bizler için olduğu kadar Türk turizminin gelişimi açısından da son derece önemli ve gurur verici” dedi.


Milliyet


Geri Dön