20 / 05 / 2024

alişir şahin

alişir şahin

37 ülkeyi geride bırakn Zeytinada Otel iki önemli turizm ve hizmet ödülüy­le Türk turizm sektörünün de dünyaya tanıtımını yaptı...

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'ye kadar düştü

Muğla'nın turizmde öncü ilçesi Bodrum, yerli turistlerin azalmasıyla birlikte yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 doluluk oranı var" dedi.

TİKA, tarihi Ali Şir Nevai Camii’ni yeniledi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afganistan'daki tarihi Ali Şir Nevai Camii’ni yeniledi...

Embosa Proje Mühendislik Danışmanlık Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Embosa Proje Mühendislik Danışmanlık Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Şahin tarafından kuruldu.

Steelupru Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steelupru Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 TL sermaye bedeli ile Alişir Yalçın, Nameer Saad Al-Shareefi ve Mohammed F.A. Al-Badri tarafından kuruldu. 

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 TL sermaye bedeli ile Alişir Yalçın, Nameer Saad Al-Shareefi ve Mohammed F.A. Al-Badri tarafından kuruldu. 

Özbekistan'da Türk Dili ve Kültürü Merkezi açıldı!

Özbekistan'daki Alişir Nevai Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi'nde Türkiye'nin Taşkent Büyükelçiliği tarafından donatılan Türk Dili ve Kültürü Merkezi hizmete açıldı.

Ali Ergin Şahin kimdir?

1 Temmuz 2016 tarihinde Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Peki Ali Ergin Şahin kimdir? Ali Ergin Şahin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ali Ergin Şahin, Reysaş GYO'dan ayrıldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Ali Ergin Şahin'in yerine Behzat Kaplan Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Reysaş GYO kararı Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı.

Özşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ekber Şahin, İsmail Özarslan, Ali Özarslan, Coşkun Özarslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Vasip Şahin Ali Paşa Medresesi'ni inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin Kılıç Ali Paşa Medresesi'nin restorasyon çalışmalarını inceledi. Vali Şahin'in incelemelerine Vali Yardımcısı Akgün Corav ve Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi eşlik etti.

Mehmet Ali Şahin: Hedefimiz evi olmayanı ev sahibi yapmak!

TOKİ, Karabük'te emekliler için yapılacak konutlara ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, hedeflerinin ev sahibi olmayan her Karabüklü emekliyi ev sahibi yapmak olduğunu aktardı.

Fatma Şahin Düzbağ Projesi’nin ayrıntılarını anlattı!

DSİ Genel Merkezi’nde Genel Müdür Ali Rıza Diniz ve ekibi ile bir araya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, burada Düzbağ Projesi’nin ayrıntılarını anlattı...

alişir şahin Haberi

alişir şahin

Butik otel Zeytinada, turizmde Avrupa’dan kalite ödülü almaya hak kazandı. Madrid’den gelen New Mil­lenium Turizm ve Hizmette Üstün Kalite Ödülü ve Paris’te düzenlenen World Ouality Commitment 2012’den ödülle döndü. Bodrum Torba’da bu­lunan Zeytinada Otel, İspanya Mad­rid ve Fransa’nın başkenti Paris’te dü­zenlenen uluslarası turizm yarışma­larında iki ödül almaya hak kazandı.


37 ülkeyi geride bıraktı


Türkiye’nin en beğenilen butik otellerinden biri olan Zeytinada Otel, iki önemli turizm ve hizmet ödülüy­le Türk turizm sektörünün de dünyaya tanıtımını yaptı.

Zeytinada Otel’e, Ticaret Liderleri Kulübü’nce Madrid’de turizm kalite ödülü verildi. 37’nci Uluslararası Avrupa Turizm Otelcilik En iyi Kalite Ödülü’nü alan otelin yöneticile­rine, düzenlenen törende bir diploma ve bronz bir kupa-heykel ve iş mükemmelliği için bir altın madalyayı içeren ödüller verildi.

Kalite ve hizmet anlayışı misafirlerine özenli yaklaşımı, çevreye,...