02 / 05 / 2024

Zharo Erbil İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Zharo Erbil İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dlshad K.R. Rashıd tarafından 105 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Zharo Erbil İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 105 bin TL sermaye ile bugün Dlshad K.R. Rashıd tarafından kuruldu.

Zharo Erbil İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü insaat taahhüt isleri;konut,isyeri,ticarethane insaatları yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b.Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlıga baglı resmi kurulusların,kamu iktisadi tesebbüsleri,iktisadi devlet tesekkülleri,kamu iktisadi kurulusları,kamu bütçeli daireler,mahalli idareler,belediyeler,yapı kooperatifleri,özel sektör kurulusları tarafından yurt içinde ve yurt dısında ihaleye çıkarılan insaat,elektrik,tesisat,yol,su,dogalgaz, kanalizasyo altyapı,üstyapı,dekorasyon,restorasyon islerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak,teklif vermek,ihalesirkette kalırsa ihale sözlesmesi geregi isi........ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön