17 / 05 / 2024

Zharo Erbil İnşaat kimin 

Zharo Erbil İnşaat kimin 

Zharo Erbil İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dlshad K.R. Rashıd tarafından 105 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erbil Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbil Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Şimşek tarafından kuruldu.

Erbil Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Erbil Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Işıktaş tarafından kuruldu.

Erbil Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türkiye damgası!

Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen "Uluslararası İnşaat ve Elektrik Endüstrisi Fuarı"na Türkiye'den 48 firma katılıyor...

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Zharo Erbil İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zharo Erbil İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dlshad K.R. Rashıd tarafından 105 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türk inşaat firmaları, 10. Erbil Yapı-İnşaat Fuarı'na katıldı!

10. Erbil Uluslararası Yapı-İnşaat, Belediye Ekipmanları Fuarı ile Irak’a çıkarma yapan Türk inşaat firmaları bugün 10. kez Irak pazarıyla buluştu.

Erbil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Karaçöl ve Bahadır Karaçöl ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Eyüp, Rami,Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Tefirom İnşaat Erbil'deki 5 bin kişilik konteyner kenti teslim etti!

Tefirom İnşaat, Kuzey Irak'ın başkenti Erbil'in Ainkawa semtinde, tamamıyla Türk menşeli yaşam konteynerlerinden oluşan 5 bin kişilik konteyner kenti Irak Göç ve Göçmenler Bakanlığı ve Erbil Valiliği yetkililerine teslim etti.

Erbil 8.Uluslararası İnşaat Fuarı 17 Mayıs'ta sona erecek!

Erbil kentinde "8. Uluslararası İnşaat Fuarı" açıldı. Arasında 149 Türk firmasının olduğu 23 ülkeden 390 firmanın katıldığı fuarda son teknoloji ürünü yapı, inşaat malzemeleri ve araçları sergilendi...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Eksen İnşaat ihaleyi kazandı, Erbil Valiliği binasını yapacak!

Irak'ın kuzeyinde yaklaşık 36 milyon dolara malolacak Erbil Valilik binasına ilişkin ihaleyi, Eksen İnşaat kazandı. Bölgede stratejik projeleri üstlenen Türk firmalarının başarısı Iraklı yetkililer tarafından takdirle karşılandı

Schüco Türkiye, 5. Erbil Yapı-İnşaat ve Enerji Fuarı'ndaydı!

5. Erbil Yapı- İnşaat ve Enerji Fuarı Aralık ayında Erbil"de gerçekleştirildi. Türk alüminyum sektöründen sistem firması olarak sadece Schüco Türkiye"nin katıldığı fuarda, yüzü aşkın ziyaretçi Schüco Türkiye standına yoğun ilgi gösterdi

Zharo Erbil İnşaat kimin  Haberi

Zharo Erbil İnşaat kimin 

Zharo Erbil İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 105 bin TL sermaye ile bugün Dlshad K.R. Rashıd tarafından kuruldu.

Zharo Erbil İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü insaat taahhüt isleri;konut,isyeri,ticarethane insaatları yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b.Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlıga baglı resmi kurulusların,kamu iktisadi tesebbüsleri,iktisadi devlet tesekkülleri,kamu iktisadi kurulusları,kamu bütçeli daireler,mahalli idareler,belediyeler,yapı kooperatifleri,özel sektör kurulusları tarafından yurt içinde ve yurt dısında ihaleye çıkarılan insaat,elektrik,tesisat,yol,su,dogalgaz, kanalizasyo altyapı,üstyapı,dekorasyon,restorasyon islerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak,teklif vermek,ihalesirkette kalırsa ihale sözlesmesi geregi isi........ve anasözleşmesinde yazılı işler


Zharo Erbil İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; MOLLA GÜRANİ MAH.MURATPAŞA SK. YENİ HAN APT.N.2/509...