03 / 05 / 2024

Zin D Natura fiyatları!

Zin D Natura fiyatları!

Firma: Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş.

Proje: Zin D Natura

Zin D Natura fiyatları 180 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Zin D Natura projesinde yer alan dairelerin teslim tarihi olarak 2014 yılının Nisan ayı belirlendi. Proje Kurtköy' de hayata geçiriliyor...



Zin D Natura projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy' de inşa ediliyor.  Zin D Natura  Evleri, Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş tarafından hayata geçiriliyor.


Zin D Natura fiyatları 180 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Kurtköy Zin D Natura Evleri 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Zin D Natura projesi 3 ve 4 katlı olarak tasarlanan 5 bloktan meydana geliyor.



Zin D Natura fiyatları!



Zin D Natura fiyatları!


Zin D Natura fiyatları kapsamında 1 oda 1 salon daireler 180 bin liradan başlıyor. 2 oda 1 salon daireler 250 bin lira ile 300 bin lira arasında ve 3 oda 1 salon daireler ise 290 bin lira ile 350 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Zin D Natura Kurtköy ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Zin D Natura Kurtköy teslim tarihi Nisan 2014 olarak belirlendi. 


Zin D Natura Kurtköy Evleri'nde sauna, fitness salonu, masa tenisi, yüzme havuzu, yürüyüş parkurları ve hobi bahçeleri bulunuyor. 


Zin D Natura nerede?

Zin D Natura adres: Yenişehir Mahallesi, Bahar Sokak No:18 Kurtköy  Pendik - İSTANBUL


Zin D Natura Kurtköy iletişim!

Telefon: (0216) 482 95 34

Web Adresi: www.zind-natura.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön